REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Bus nelengva, jei teks spręsti svarbius klausimus, eiti į susitikimus. Prisiimdami didesnę atsakomybę, turite būti įsitikinę, kad sugebėsite pateisinti kitų pasitikėjimą.

Jautis

Nuosavybės, šeimos, būsto klausimai gali pareikalauti daug dėmesio, laiko.

Dvyniai

Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių motyvų bei norų. Daug lems sugebėjimas pasinaudoti konfidencialia informacija.

Vėžys

Būsite dirglūs, neramūs. Darbovietėje (jei šiandien reikia dirbti) ir namie reikalai nejudės taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Vis dėlto sėkmingai atlikta veikla gali praplėsti jūsų galimybes. Pasistenkite įveikti sunkumus, nenuleiskite rankų.

Liūtas

Rūpesčių ar išlaidų galite turėti per vaikus, artimuosius. Nebūkite smulkmeniški ir netolerantiški mylimo žmogaus, vaikų atžvilgiu. Pasistenkite iš jų nereikalauti neįmanomų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad negalite pakeisti įprastos tvarkos. Su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų.

REKLAMA

Svarstyklės

Diena nebus itin harmoninga. Jausite kai kurių žmonių priešiškumą, savanaudiškumą, nepasitenkinimą. Stenkitės išlikti diplomatiški, pareigingai vykdykite pavestus darbus (jei šiandien tenka dirbti) ir neišpūskite smulkių nesklandumų.

Skorpionas

Bus dalykų, dėl kurių nerimausite, pergyvensite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba išryškės kai kurios finansinės, skolų, vaikų problemos.

Šaulys

Tikėtinos išvykos, susijusios su klientų klausimų sprendimu, moksliniais tyrimais, tarptautiniu bendradarbiavimu, arba kitokios atsakingos komandiruotės. Arba prireiks rimtos kompetencijos, įgūdžių, kolegų paramos.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Nesistenkite bet kokia kaina atrodyti pranašesni, protingesni už kitus, neteikite tiek daug reikšmės savo įvaizdžiui ir autoritetui. Mokykitės pastebėti ir pašnekovų privalumus, juos įvertinti.

Vandenis

Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų, kartu pritariančių ir palaikančių. Patarimų sulauksite iš draugų, pažįstamų, bet ne visais jais bus įmanoma pasinaudoti.

Žuvys

Šiandien palanku brandinti rimtus planus. Gerai apmąstykite situaciją, įsiklausykite į savo vidinį balsą. Jeigu savyje išgirsite stabdymo signalą, neskubėkite priimti sprendimų, išvadų.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų