REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ – permainos. Laidos vedėju laikinai tapo prodiuseris, laidų vedėjas Mindaugas Rainys.

Šį sekmadienį TV3 laidoje „La maistas“ – permainos. Laidos vedėju laikinai tapo prodiuseris, laidų vedėjas Mindaugas Rainys.

REKLAMA

Iki šiol laidą „La maistas“ vedė ilgametis televizijos laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo. Deja, pirmadienį po ūmios ligos Vitalijus mirė.

Prisiminė gražiausias akimirkas

Praėjus kelioms dienoms po Vitalijaus mirties, M.Rainys tv3.lt eteryje kartu su dainininke Mia Pilibaityte prisiminė jautriausias akimirkas bei laiką, praleistą su Vitalijumi.

Prodiuseris M. Rainys Vitalijų vadino tobulu televizinėje industrijoje. „Esu tikras, kad nė vienas prodiuseris neturėtų jam priekaištų. Tai – didžiulis talentas ir greta einanti atsakomybė.

Jis geba įgyvendinti visas idėjas, kurias gali sugalvoti. Su juo dirbau ir kaip laidos partneris, ir režisierius. Jis ne tik padarydavo tai, ko paprašai, tačiau kaskart dar 40-50 procentų įdėdavo savęs.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip profesionalas – jis sunkiai aplenkiamas. Kaip humoristas, būdamas vyresnės kartos, jis sugebėjo prisitaikyti su naująja karta. Pastarieji projektai buvo jo sužydėjimas.

REKLAMA

Mes turėjome planų. Kalbėjome apie naujus projektus, darbus, ką galėtume padaryti ateityje. Deja, ne viską spėjome“, – sako M. Rainys.

Televizijoje – tik geriausios formos

M.Rainys nėra nė karto suabejojęs Vitalijaus profesionalumu. Jo teigimu, šis žmogus sugebėdavo priimti pastabas, niekada neįsižeisdavo dėl kritikos. „Jis domėjosi televizija, po laidų klausdavo, kokie reitingai, ar laidos žiūrimos. Jis yra tas žmogus, kuris dirbo televizijoje, o ne tik norėjo ten būti.“

Vitalijus daugeliui atrodė itin stiprus ir sveikas, o numetęs kelias dešimtys kilogramų – net atjaunėjęs.

REKLAMA
REKLAMA

Ar bent kartą kolegoms jis užsiminė apie negalavimus? „Apie sveikatą galėtų kalbėti tik artimiausi žmonės, tačiau aš galiu pasakyti iš profesinės pusės – jis nepraleisdavo nė vieno filmavimo.

Vitalijaus artimieji atsisveikinti su juo kviečia ateinantį savaitgalį: šeštadienį 15-21 val. ir sekmadienį 10-21 val. Jo urna su pelenais stovės Druskininkinkų laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“ (Veisiejų g. 36).

Vitalijus Cololo bus laidojamas gruodžio 9 d. 13 val. Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse. Artimieji labai prašo pagerbti Vitalijaus atminimą tik kukliu baltu gėlės žiedu ir žvakute. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų