REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmoji žiemos diena daugeliui Zodiako ženklų, kaip rodo žvaigždės, bus kupina malonių įspūdžių ir sėkmingai, kai kam itin palankus metas leistis į meilės nuotykius. Nepraleiskite savo progos!

Pirmoji žiemos diena daugeliui Zodiako ženklų, kaip rodo žvaigždės, bus kupina malonių įspūdžių ir sėkmingai, kai kam itin palankus metas leistis į meilės nuotykius. Nepraleiskite savo progos!

REKLAMA

Gruodžio 1 d. horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandieniai pasiūlymai draugauti ar sueiti kartu gyventi bus pagrįsti gerais ketinimais ir nuoširdžiais jausmais. Tikėtinas meilės nuotykis, susižavėjimas arba maloni permaina asmeniniuose santykiuose.

Tauras

Būsite nusiteikę išlaidauti, atsipalaiduoti, neskaičiuodami valandų ir pinigų. Vertindami savo jausmus, psichologinį saugumą, nepamirškite, kad ir kitiems tai svarbu. Būkite korektiški.

Dvyniai

Įdomių patyrimų diena. Ateitis ims atrodyti viliojama. Pamėginkite paskirti meilės pasimatymą asmeniui, kurio slapčia ilgitės. Jeigu vakare pasijusite kažkuo neužtikrinti, išlikite ramūs, su viskuo susidorosite.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Gera diena darbui ir bendravimui, tačiau iki vakaro persisotinsite šurmuliu, dėmesiu ir pajusite nuovargį. Tad planuokite dieną taip, kad ji neapkarstų. Visko po truputį ir kuo mažiau įtampos.

REKLAMA

Liūtas

Galite patekti į įdomių įvykių sūkurį. Turbūt susitiksite su giminaičiais, senais draugais ar pažįstamais. Kai kas gali prisipažinti jums meilę, pasiūlyti susitaikymą, draugystę, o gal ir pramogą, nuotykį.

Mergelė

Būsite užsisvajoję apie kažką gražaus, mielo. Galbūt gausite nelegalių pajamų, slaptą dosnų pasiūlymą ar pan. Turiningai pailsėti, atitrūkti nuo kasdienybės gali padėti internetas, gera knyga.

Svarstyklės

Savo žavesiu ir maloniu bendravimu daug ką pakerėsite. Malonų pokalbį netgi bus galima paversti romantišku pasimatymu. Vis dėlto būkite apdairūs, nes aplink jus sukiosis nesąžiningi žmonės, linkę meluoti, manipuliuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien jums itin norėsis komforto, prašmatnaus gyvenimo, gražios namų aplinkos ir kt. Sau leisite daugiau, nei derėtų, ir tuo turbūt nuliūdinsite mylimą žmogų.

Šaulys

Susitikimas su dominančiu žmogumi arba pažintis, įvykusi artimų žmonių ar draugų dėka, gali tapti gyvenimiškai reikšminga. Ims pildytis kai kurios jūsų romantiškos viltys.

Ožiaragis

Nors ši diena jums bus emociškai nelengva, teks imtis neįdomių darbų, kuriems stigs ir noro, ir jėgų, bet vis dėlto nusimato ir džiuginamų įvykių. Galimas malonus flirtas darbe.

Vandenis

Tai diena, kai nesunkiai artėsite prie savo tikslų, pasitelkę asmeninius privalumus. Neabejingi jūsų žavesiui bus priešingos lyties atstovai, atsiras įvairių pagundų. Draugystė, simpatija gali virsti tikra meile.

Žuvys

Jūsų valioje gera linkme pakreipti santykius darbe ir šeimoje, išspręsti neaiškumus, susijusius su meile ir finansais. Tačiau jei galvosite vien apie savo patogumus ir norus, vargu ar būsite suprasti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų