REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manoma, kad tik rimtos problemos, tokios kaip išdavystė ar nuolatiniai barniai gali sukelti norą skirtis, bet kartais poros nusprendžia skirtis dėl visiškai keistų ar net kvailų dalykų, rašoma brightside.me.

Manoma, kad tik rimtos problemos, tokios kaip išdavystė ar nuolatiniai barniai gali sukelti norą skirtis, bet kartais poros nusprendžia skirtis dėl visiškai keistų ar net kvailų dalykų, rašoma brightside.me.

REKLAMA

Socialiniai tinklapiai

Šiais laikais daug laiko praleidžiama socialiniuose tinkluose. Kai kurie žmonės, tarsi pakvaišta dėl to. Pavyzdžiui, viena moteris iš Indijos nusprendė išsiskirti su vyru dėl to, kad jis nenorėjo pakeisti santykių statuso į vedęs „Facebook“.

Purvini indai

Kaip dažnai su mylimuoju pykstatės dėl purvinų indų? Ar įsivaizduojate tai, kad purvinas puodelis gali tapti skyrybų priežastimi? Matas irgi tuo netikėjo, bet žmona jį paliko dėl to, kad jis mėgdavo savo panaudotus puodelius tiesiog palikti kriauklėje.

Ji galvojo, kad rodo, jog ji ir jos buvęs vyras yra nesuderinami. „Kiekvieną kartą ji įžengusi į virtuvę ir radusi stiklinę kriauklėje, ji priartėdavo vienu žingsneliu link išsikraustymo ir skyrybų. Tuo metu to dar nežinojau“, – pasakoja jis.

REKLAMA
REKLAMA

Neatsakymas į žinutes

Kitą kartą perskaitę žinutę ir į ją neatrašę, pagalvokite dar kartą, nes tai gali būti panaudota prieš jus teisme. Moteris iš Taivano išsiskyrė su vyru, nes jis neatsakydavo į jos žinutes. Ji netgi parodė tas žinutes teisme, kaip įrodymą, kad vyras ją ignoravo.

REKLAMA

Blogos manieros

Moteris iš Kuveito pateikė skyrybų dokumentus vos po savaitės santuokoje, nes jos vyras žirnius valgydavo naudodamasis ne šakute, bet duona. Moteris teigė, kad ji buvo šokiruota dėl tokių prastų manierų.

Skalbiniai

Futbolo fanas išsiskyrė su žmona dėl skalbinių. Jis kolekcionavo futbolo žaidėjų marškinėlius su autografais. Jo žmona nusprendė juos išskalbti. Po skalbimo visi parašai buvo išnykę.

Makiažas

Vyras metė savo žmoną praėjus vos kelioms dienoms po vestuvių, kai pirmą kartą pamatė ją be makiažo. 34 metų vyras teigė, kad jo žmona nėra tokia graži, kaip prieš vestuves. Jis nurodo, kad 28-erių jo sutuoktinė apgavo jį naudodama daug makiažo bei klijuodama netikras blakstienas.

REKLAMA
REKLAMA

Politinės pažiūros

po 22 metų praleistų kartu, moteris iš Kalifornijos nusprendė skirtis po to, kai jos vyras prezidento rinkimuose balsavo už Donaldą Trumpą. Gailė teigia, kad ji jautėsi išduota. 

„Jaučiausi lyg būčiau apgaudinėjusi save. Tai atskleidė mūsų skirtumus, kurių aš neįžvelgiau anksčiau“.

Tvarkymasis

2009 metais moteris iš Vokietijos po 15 metų praleistų kartu pateikė skyrybų prašymą, nes jai atsibodo visą laiką tvarkyti jo netvarką. Ji manė, kad jau susitaikė su jo gudrybėmis, tačiau, kai jis nugriovė namo sieną ir ją perstatė tik dėl to, kad ši buvo purvina, moteris nusprendė, kad jai gana.

Meilės laiškai

Italijoje 99-erių metų vyras nusprendė išsiskirti po 77 metus trukusios santuokos. Jis rado laiškus, kuriuos rašė jo žmona savo slaptai meilei 1940 metais. Moteris dar bandė išsaugoti santuoką, tačiau vyras jau buvo apsisprendęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pravardės telefone

2009 metais moteris iš Saudo Arabijos nusprendė išsiskirti kuomet sužinojo, kokiu vardu jis įsirašęs jos telefono numerį. Peržvelgdama vyro telefone esančius kontaktus ji pamatė, kad prie jos telefono numerio puikuojasi užrašas Guantanamo, taip vadinasi JAV kalėjimas, kuriame laikomi nusikaltę kariai.

Iškart po šio atradimo ji nusprendė skirtis. Vyras gynėsi, kad jam tai atrodė, kaip smagus ir kvailas pokštas, tačiau tai vis tiek nepakeitė jo žmonos norų. Santuoka truko 17 metų.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų