REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prokurorai supažindino Saugumo pulkininko Vytauto Pociūno našlę Liudviką su atlikto eksperimento dėl vyro žūties medžiaga.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienį generalinio prokuroro pavaduotojas Tomas Staniulis ir Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokuroras Artūras Urbelis susitiko su žuvusio pulkininko našle L. Pociūniene.

REKLAMA

Kaip informuoja Generalinė prokuratūra, per susitikimą bylos proceso dalyvė L. Pociūnienė informuota apie rugsėjo 15-ąją kartu su specialistais atliktą tyrimo eksperimentą ir supažindinta su dalimi ikiteisminio tyrimo medžiagos.

Eksperimento, kuris atliktas vykdant teismo nutartį, metu buvo tikrinama versija dėl V. Pociūno kritimo per langą mechanizmo.

Eksperimento rezultatai prokurorams sudaro pagrindą planuoti tolesnį ikiteisminį tyrimą.

Nuo šių metų vasario 12 dienos greta kitų versijų tiriama ir galima karininko V. Pociūno nužudymo versija. Per atnaujinto ikiteisminio tyrimo laikotarpį buvo atliktos specialistų apklausos, pateiktos užduotys atlikti objektų tyrimą, gautos specialistų išvados. Pasak prokurorų, buvo atlikti vaizdo, trasologinis, pluoštinių medžiagų bei informacinių technologijų tyrimai. Be to, laukiama atsakymo iš užsienio į teisinės pagalbos prašymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų