varškėtukai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „varškėtukai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „varškėtukai“.

Atrado skaniausius „varškėtukus“: receptą atskleidė visiems

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.
2023-08-22

Receptas. Močiutės virtiniai ukrainietiškai

INGREDIENTAI: 4 vienetai kiaušinių 1 stiklinė varškės 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis šaukštelis sodos ((nugesinta)) 1 žiupsnelis druskos 1 stiklinė miltai ((elastingai tešlai)) Įdarui: 2 stiklinės uogų (įvairios) Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius išplakti su cukrumi. Įdėti sodą ir varškę, labai gerai išmaišyti. Įberti druskos ir persijotus miltus. Išminkyti tešlą.
2022-02-23

Receptas. Purūs virti varškėtukai

Manieji varškės virtinukai pagaminti pagal truputį netradicinį receptą, kadangi vietoj cukraus naudojau cukraus pudrą, tad virtinukai pavyksta ypatingai purūs, minkšti ir tiesiog tirpstantys burnoje.
2022-02-18

Jolanta atskleidė tikrų varškėčių receptą: išeina minkšti ir skanūs

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta. Reikės: 250 g varškės; 2 kiaušinių; 3 v. š. grietinės; 1,5 stiklinės miltų (stengtis nepridėti per daug, kartais užtenka 1 su trupučiu); 1 v. š. cukraus; žiupsnelio druskos.
2021-09-25

Minkšti ir purūs varškėčiai pagal Audronę: išeina tarsi bandelės

„Varškėčiai, tai patiekalas, kuris puikiai tiks pusryčiams, pietums ir vakarienei. Pagaminami jie labai greitai, todėl aš juos gaminu tada, kai neturiu daug laiko tupinėti virtuvėje arba kai atsibosta mėsos patiekalai. Visada gardūs, minkšti ir purūs, tarsi bandelės“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Reikės: 2×180 gr.
2021-07-31

Varškėtukai iš vaikystės prisiminimų: išeina purūs ir minkštučiai

„Nuo vaikystės dienų virtus varškėtukus galėčiau valgyti ištisą dieną. Minkštus, purius, nesaldžius, su jaučiamu varškės skoniu. Tinkamai paruošti varškėtukai primena mažus lengvus debesis“, – sako tinklaraščio „Mukatanas“ autorė. Purių varškėtukų paslaptys Varškėtukų tešlą svarbu minkyti tiek trumpai, kiek tik įmanoma (ne ilgiau nei pusę minutės), t.y. tik tiek, kol gaunasi minkštas, drėgnas tešlos rutulys. Tai neturi būti vientisa ir elastinga tešla.
2020-09-19

Minkštučiai kepti varškėtukai: taps šeimos mylimiausiais

Šį sekmadienį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje laidos šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos viešnia  Gabrielė Žutautaitė dalinosi netradicinėmis, bet labai gardžiomis idėjomis pusryčiams – nuo Izraelietiškos kiaušinienės iki sumuštinių su plėšyta kiauliena. Laidos šefas, istorinės virtuvės žinovas Tomas Rimydis pasakojo, kad senovėje lietuviai valstiečiai maistą ruošdavo kartą per dieną, o pusryčiams būdavo valgoma tai, kas liko nuo vakar dienos.
2020-03-03

Jolanta atskleidė tikriausių varškėtukų receptą: purūs, minkštučiai ir be galo gardūs

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta. Reikės: 250 g varškės; 2 kiaušinių; 3 v. š. grietinės; 1,5 stiklinės miltų (stengtis nepridėti per daug, kartais užtenka 1 su trupučiu); 1 v. š. cukraus; žiupsnelio druskos.
2020-02-09

Pasidalino geriausiu varškėtukų receptu: tokie purūs, kad primena bandeles

„Labai mėgstu įvairius varškėčius, buvau jų pasiilgusi, todėl nieko nelaukdama nusprendžiau jų išsikepti. Gavosi labai minkšti be purūs, tarsi bandelės“, – sako recepto autorė Audronė.
2019-09-08

Super greiti varškėčiai be miltų: nostalgiška tobulybė be jokių pastangų

„Nesumeluosiu sakydama, kad jie yra tobuli. Aš buvau labai įkyri, kol vieno restorano šefas pasidalino receptu. Juos pagaminsite vos per kelias minutes be jokių pastangų, o skonis privers užsimerkti, jei mėgstate patiekalus iš varškės“, – sako tinklaraštininkė Ilona. Varškėtukams reikės: 900 gr. varškės (riebumas ne mažesnis nei 9% ); 4-5 valg. š. cukraus; 1 didelio kiaušinio; 75 gr. manų kruopų; 0.5 arb.š. vanilinės pastos.
2019-06-15
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų