Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
nieko gero,paprasta kieta lepioška,per daug miltų...
Varskes 360g 5 saukst.miltu ir 2 kiaus
Varskes 360g 5 saukst.miltu ir 2 kiaus
Violeta
As dedu truputi kepimo miltelių, 50 ml jogurto ar kefiro ir tuomet varskeciai buna kaip bandeles
Visą gyvenimą tokius kepu, nieko naujo jų
Reikia iskepti,o ne apkepti
Nesuprantu, kaip jums išeina blynas purus, jei įvieną varškės pakelį, kuris yra dažnai skystas, įdedj kiaušinį ir tik 2,5 šaukšti miltų
Tai kaip jį suformuoti?
@As Sudėk į tuščią nua kilku dėžutė, į dek į kamerą, kai sušalęs bus forma, dar gali kilka kokia įmaišyti
Bet kokios Jus moterys tikros bobos. Visada viskuo nepatenkintos! Jau varskeciu receptas blogas. Kokios visgi Jus bjaurios.o man patiko tas receptas. Ir bandysiu gaminti pagal ji...
@Tata Tai tomua tamsta ir .oteris, jei tik bs dysi papradčisusius blynus
Šiandien kepiau. Miltai tik apvoliojimui. O į varškę dėti manų kruopų 2-3 šaukštus, kiaušinį, cukraus, druskos. Skaniau išėjo negu su miltais
Galvojau, kad koks įpatingas receptas bus...
Pagal toki receptą nebus varšlėčiai išsiputę,jie bus paprasti ,kieti kaip"valgykliniai".norint issiputusiu purių reikia įdėti manų kruopų.
@Ona Ir kiaušinių baltymus reikia išplakti
@Ona Ir kiaušinių baltymus reikia išplakti
@Stase Plaukiau visa naktį, nieko nesigavo
@Ona Nebūtinai manu kad būtų purūs. Gaminau pagal Alfo proporcijas tai tikrai nerealūs
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų