REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Manieji varškės virtinukai pagaminti pagal truputį netradicinį receptą, kadangi vietoj cukraus naudojau cukraus pudrą, tad virtinukai pavyksta ypatingai purūs, minkšti ir tiesiog tirpstantys burnoje. Manau, mažiesiems tokie virtinukai ypač patiktų…

REKLAMA
REKLAMA

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų varškės
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai miltai (+trupučio apvoliojimui)
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus ingredientus sudėkite į dubenį, sutrinkite šakute iki vientisos masės.
  2. Imkite po gabalą tešlos ir ant šiek tiek miltais pabarstyto stalo suformuokite storą virvelę. Ją supjaustykite nedideliais gabalėliais, dėkite ant miltais pabarstytos lentelės ar lėkštės.
  3. Nedideliame puode užvirkite vandenį, atsargiai sudėkite virtinukus. Kai visus sudėsite – pajundinkite puodą, kad virtinukai nesuliptų. Virkite apie 5 min., kol virtinukai sukietės. Patiekite su grietine, sviestu, cukrumi ar mėgstama uogiene.

Autorius: Liucija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų