mieliniai blynai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „mieliniai blynai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „mieliniai blynai“.

Tobulai skanūs stori ir purūs mieliniai blynai: žaibiškai dings nuo stalo

„Stori ir pasipūtę. Štai tokie bus mūsų Užgavėnių mieliniai blynai. Tiesa šie blynai nėra labai saldūs. Mes juos valgėme su uogiene ir saldumo tikrai užteko. Tačiau jeigu esate labai saldžiamėgiai ir norite saldesnių blynų, dėkite šiek tiek daugiau cukraus. O jūs kepate blynus per Užgavėnes? Jeigu taip – štai puikus jų receptas“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 6. Užtruksite daugiau nei 1 val.
2024-02-13

Atskleidė purių blynų receptą: išeina kaip bandelės

„Iš recepte nurodytų produktų kiekio gaunasi ~ 25 blynai. Skonis... Super, minkšti, purūs, kaip bandelės“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Reikės: 450 gr miltų, 7 gr sausų mielių, 3–4 v.š. cukraus. žiupsnelio druskos, 500 ml pieno (šilto), 2 kiaušinių, 200 gr razinų ir džiovintų spanguolių mišinio, aliejaus kepimui. Į dubenį subėriau miltus, mieles, cukrų ir druską. Kiaušinius išplakiau su šiltu pienu ir sumaišiau su biriais produktais. Į masę įmaišiau razinas / dž.
2023-07-09

Atskleidė superinę blynų tešlą: apsilaižysite pirštelius

„Paprasti ir labai skanūs blynai. Prieš dedant razinas rekomenduoju pamirkyti“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė. Reikės: 2 kiaušinių; 0,5 l pieno; 2 v.š. aliejaus; 7 g sausų mielių; 2 v.š. cukraus; druskos; miltų (tiek, kad tešla būtų tiršta); razinų pagal poreikį. Blynų receptas Vos pašildome pieną ir jame ištirpiname cukrų ir mieles. Kiaušinius išplakame su druska ir sumaišome su pieno mase.
2023-01-14

Šiuos blynelius pamėgsite nuo pirmo kąsnio: net nespės atvėsti

  Purūs ir minkštučiai mieliniai blynai, kuriuos rekomenduoja Audronė, verti dešimties balų. Jos teigimu, gaminti tokius blynelius galima ir nelaukiant Užgavėnių: jie puikiai tinka, kai nesinori nieko mėsiško.  Pats metas užsirašyti receptą ir išbandyti blynelius, kuriuos suvalgysite net nesulaukę, kol bent kiek atvės.
2022-11-24

Receptas. Mieliniai blynai

INGREDIENTAI: 200 mililitrų pieno 1 vienetas kiaušinių 10 gramų šlapių mielių 4 valgomieji šaukštai miltai 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus Kepimui: 50 mililitrų aliejaus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Mieles išmaišau su vos šiltu pienu. Dedu visus kitus produktus, gerai išmaišau ir palieku 1 valandai šiltai. Kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus, ant nedidelės kaitros.
2022-02-19

Receptas. Mieliniai Užgavėnių blynai

INGREDIENTAI: 500 mililitrų pieno 400 gramų miltai 2 vienetai kiaušinių 5 valgomieji šaukštai sviesto 4 valgomieji šaukštai cukraus 1 saujelė razinų 25 gramai mielių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Cukrų sumaišome su mielėmis, užpilame pašildytu sviestu. Išplakame kiaušinius ir supilame prie sviesto su mielėmis. Po truputį beriame miltus ir gerai išmaišome. Suberiame razinas. Tešlą paliekame šiltai pakilti.
2022-02-17

Receptas. Amerikietiški sklindžiai

INGREDIENTAI: 250 gramų kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus 0.5 stiklinės pieno 1 vienetas kiaušinių 2 valgomieji šaukštai aliejaus 2 arbatiniai šaukšteliai mielių 1 arbatinis šaukštelis cinamono 0.5 arbatinio šaukštelio malto muskato Porcijų skaičius: 5 PARUOŠIMO BŪDAS: Aliejus sumaišomas su puse stiklinės cukraus, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, mielės, druska ir muskato riešutas. Po truputį pilant pieną, užmaišoma tešla.
2022-02-06

Receptas. Mieliniai blyneliai užgavėnėms

INGREDIENTAI: 1 litras pieno 2 stiklinės miltai 2 vienetai kiaušinių 3 valgomieji šaukštai cukraus 8 gramai sausų mielių 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Mieles sumaišykite su 1 v. šaukštu cukraus, užpilkite šiltu pienu, supilkite paplaktus kiaušinius, likusius 2 v. šaukštus cukraus, viską išmaišykite. Suberkite išbrinkintas razinas. Maišant berkite miltus, tešla turi būti grietinės tirštumo.
2022-02-02
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų