mėsos patiekalai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „mėsos patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „mėsos patiekalai“.

Šis perlinių kruopų ir mėsos troškinys nepaliks abejingų: rašykitės receptą

„Tuštinu maisto atsargų spinteles ir vietoj bulvių į troškinį kviečiu perlines kruopas. Patikėkite mes bulvių mėgėjai, šalime troškinyje jų nepasigedome“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val: 1,5 st perlinių kruopų; 1 morka; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 500 g kiaulienos kumpio; 300–500 ml sultinio / vandens; 30 g sviesto; 1 a. š. džiovintų žolelių; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus.
2024-04-17

Odetos maltos mėsos zrazus girs visa šeima: receptą verta turėti

„Šiuos zrazus pamenu iš vaikystės, kai ko gero nė viena šventė ar gedulingi pietūs neapseidavo be jų. Močiutė netgi kviesdavo šeimininkes, kad didesniam giminių susibėgimui paruoštu maistą ir visada būdavo šis patiekalas. Būtina į juos įdėti kmynų, nes jie priduoda puikų skonį. Nors tikrieji zrazai yra gaminami iš jautienos kaip suktinukai, bet šie buvo greitesnis jų variantas, toks ale tinginių“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-03-01

Minkštutėliai maltinukai pagal Odetą: visi klaus recepto

„Kai pabosta tie patys skoniai ir vaizdai, gaminkite kitaip. Vietoj paprasto mums nuo vaikystės žinomo balto padažo, gaminkim su kokosų pienu ir matysite koks dieviškas skonis atsivers prieš akis. Tik nebijokite bandyti. Aš nepabūgau ir žinot ką? Aš atradau savo favoritą. Dabar tik taip gaminsiu maltinukus“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-02-09

Šie Ingridos kotletai nepaliks abejingų: naudoja 1 slaptą ingredientą

„Kotletai. Tikrai taip ir aš juos kartais ruošiu šeimai pietums. Kartais šauna man kokių vis nors naujų idėjų, kad tie patys maltinukai suskambėtų vis kitaip. Šiandien ruošiau kalakutienos maltinukus su kreminiu sūreliu. Jo dėka kalakutiena nebuvo visiškai sausa, o kotletukai sultingi ir minkštučiai“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
2024-02-07

Taip kepti kepsnelius išmokė mama: išbandykite receptą

„Apskritai labai mėgstu kiaulienos kepsnius, tad man šis patiekalas super skanu. Amerikoje tokiu būdu kiaulieną nelabai kas ruošia, bet Lietuvoje, bent jau mano mama kiaulienos kepsnelius taip dažnai gamina ir daržoves renkasi pagal tai, ką turi šaldytuve“, – sako tinklaraščio „Lithuanian in the USA“ autorė Liucija. Reikės: 500 g kiaulienos nugarinės; 250 g sūrio („Gouda“, „Edamo“ ar pan.); 100 g pievagrybių; 2 nedidelių pomidorų; 3 valg. š. majonezo; 1 valg.
2024-01-25

Rita atrado skaniausių kotletų receptą: „Nerealaus skonio“

„Kas čia tokio iškepti kotletus ? Ir aš taip pagalvojau. Bet nugalėta smalsumo, išbandžiau šį socialiniuose tinkluose sklandantį kotletų receptą. Šie kotletai vadinami daniškais. Kodėl daniškais, nesigilinau, bet būtų įdomu sužinoti. Daug nerašysiu, tik pasakysiu, kad jie tikrai nerealaus skonio. Minkšti, purūs ir labai gardūs. Būtinai išbandykite. Nusivilti neteks“, – rašo tinklaraščio „Ritos receptai“ autorė.
2023-09-06

Šis naminis vyniotinis papuoš Velykų stalą: „Išėjo super“

„Tai ar jau žinote ką gaminsite šventėms? Jei dar vis mąstote, skubu pas jus su idėja gardaus mėsos vyniotinio su kiaušiniu receptu. Išėjo super vyniotinis, labai gardus ir labai tinkantis Velykoms“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė. Reikės: 250 gr maltos kiaulienos, 250 gr maltos vištienos, 1 kiaušinio, 4 kietai virtų kiaušinių, svogūno, 1 v.š. majonezo, maltos mėsos prieskonių, persilado, pipirų ir druskos, barbekiu padažo, aliejaus, papildomai reikės folijos.
2023-04-06

Gardūs mėsos kukuliai padaže pagal Ingridą: šeima prašys pakartoti

„Tokie pietūs mane nukelia tiesiai į vaikystę pas mamą. Tai jaukus, šiltas, naminis maistas. Aš kartais tokių patiekalų užsinoriu, mielai juos valgo visa šeima“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Mėsos kukuliams reikės: 700 g smulkintos kiaulienos; 3 v. š. virtų ryžių; 1 kiaušinis; 1 skiltelė česnako; 1 svogūnas; 1 morka; 1 a. š. persilado prieskonių; druskos pagal skonį; žiupsnis juodųjų pipirų; 1 v. š. miltų; aliejaus kepimui.
2022-07-27

Nostalgiški kotletai pagal Mamos receptą: verti 10 balų

„Šiandien gaminau kotletus pagal savo Mamos receptą. Kotletus Mama visada troškina, gal todėl jie tokie gardūs. Kotletams naudojau kiaulienos faršą, kurį gardinau prieskoniais. Džiaugiuosi, kad kotletus pagaminti man pavyko taip, kaip Mamai, buvo labai labai gardūs“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.
2022-05-10

Taip gaminti kotletus išmokė draugė: išeina superinio skonio

„Vakar nuo pietų turėjau užsilikusios bulvių košės ir mąsčiau, ką gi čia su ja pagaminti.  Atsiminiau šiuos Audronės kotletus, kuriuos jau buvau gaminusi prieš keletą metų. Tad man labai patiko sunaudoti maisto likučius. Ir pabodę kotletai atrodo daug skaniau“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.
2022-05-02
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų