REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų kiaulienos (filė)
  • 1 skardinė ananasų (žiedai, konservuoti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 1 skiltelė česnakų
  • šiek tiek druskos
  • 500 gramų kiaulienos (filė)
  • 1 skardinė ananasų (žiedai, konservuoti)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Filė gabaliukus išmušti ir pabarstyti druska.
  2. Česnakus smulkiai supjaustyti , įpilti aliejaus ir viską gerai išmaišyti. Mišiniu užpilti mėsą ir padėti į šaldytuvą kelioms minutėms.
  3. Tad iškepti mėsą, o kitoje keptuvėje apkepti iš abiejų pusių ananasus Į lėkštę dėkite kepsnius, ant jų - ananasus (galima užpilti mėgiamu padažu). Valgyti su bulvėmis.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų