jūros lydeka

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „jūros lydeka“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „jūros lydeka“.

Receptas. Suktinukai

INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaušinių šiek tiek džiūvesėlių 30 gramų sūris (fermentinis) šiek tiek aliejaus šiek tiek druskos 4 vienetai jūros lydekų (filė, gabalai) 4 vienetai krabų lazdelių 1 vienetas paprikų (raudona, ankštis) Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Filė perpjaukite skersai per pusę. Trupučiuką pasūdome.
2022-03-02

Receptas. Salotos "Gaivuma"

INGREDIENTAI: šiek tiek krapų 1 vienetas pomidorų pastos 3 valgomieji šaukštai majonezo (neriebus) 200 gramų pieno 1 vienetas jūros lydekų (virta) šiek tiek prieskonių (žuvies) PARUOŠIMO BŪDAS: Šiam patiekalui reikės supjaustyto pomidoro kvadratėliais, sutarkuoto sūrio,virtos ir susmulkintos jūrų lydekos, neriebaus majonezo, krapų ir žuvies prieskonių, apslakštome citrina. Viską išmaišome.
2022-03-01

Receptas. Žuvies apkepas

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai morkų 300 gramų ryžių šiek tiek majonezo 200 gramų konservuotų žirnelių 200 gramų konservuotų kukurūzų 700 gramų jūros lydekų (filė) šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių (žuvies) 200 gramų sparaginių pupelių PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį ištrinti žuvies prieskoniais, supjaustyti kiekvieną į tris dalis ir truputėlį apkepti apvoliojus miltais keptuvėje.
2022-03-01

Receptas. Jūrinė lydeka patale

Tinka ir kaip šaltas, ir kaip šiltas patiekalas. INGREDIENTAI: 1 kilogramas jūros lydekų 2 vienetai svogūnų 1 vienetas morkų 2 skiltelės česnakų 2 valgomieji šaukštai majonezo 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo šiek tiek aliejaus šiek tiek miltai Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydeką supjaustykite gabaliukais, įspauskite česnako, dėkite majonezo, išmaišykite. Palikite marinuotis valandai.
2022-02-25

Receptas. Jūros lydekos steikas

INGREDIENTAI: 4 vienetai jūros lydekų (steikai) 4 žiupsneliai žuvies prieskonių 3 stiklinės česnakų 2 saujos miltai Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydekos steikus apibarstome žuvies prieskoniais, išspaudžiame česnako skilteles. Pamarinuojame apie 2 valandas. Tuomet lydekos steikus iš abiejų pusių apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.
2022-02-23

Receptas. Užkandėlė su žuvies užtepėle

INGREDIENTAI: šiek tiek alyvuogių šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek krapų (kapoti) šiek tiek svogūnų šiek tiek majonezo šiek tiek jūros lydekų (filė) šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvies file kartu su svogūnais troškinama su trupučiu vandens. Tuomet žuvis pagardinama druska, pipirais ir viskas susmulkinama elektrine trintuve. Dedami kapoti krapai, majonezas ir dar karta pertrinama, kol gaunasi vientisa masė.
2022-02-22

Receptas. Jūros lydeka su pomidorais

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų šiek tiek juodųjų pipirų 4 vienetai pomidorų pastos šiek tiek džiūvesėlių 200 gramų sūris 700 gramų jūros lydekų (filė) šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių (žuvies) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Jūros lydekos filė ištrinti druska, pipirais ir žuvies prieskoniais, palikti valandai. Apvolioti džiuvėsėliais ir apkepti truputį keptuvėje.
2022-02-20

Receptas. Aurelijos žuvies apkepas

INGREDIENTAI: šiek tiek česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 80 gramų morkų 80 gramų svogūnų 20 gramų majonezo 200 gramų pieno šiek tiek jūros lydekų (filė su oda) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) šiek tiek žalumynų 80 gramų cukinijos PARUOŠIMO BŪDAS: Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje.
2022-02-16

Receptas. Troškinta jūros lydeka su svogūnais ir morkomis

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai morkų 3 vienetai svogūnų 1 kilogramas jūros lydekų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį pabarstome pipirais, druska ir padedame į šaldytuvą 12 valandų. Griežinėliais supjaustome morkas, svogūnus. Į nerūdijančio plieno keptuvę pilame aliejaus ir dedame sluoksnį morkų, ant viršaus dedame pjaustytą jūros lydeką, tada dedame sluoksnį svogūnų. Uždengiame dangčiu ir troškiname 1,5 - 2 val.
2022-02-15

Receptas. Jūros lydekos apkepas

INGREDIENTAI: 3 vienetai morkų 3 vienetai svogūnų (dideli) 4 vienetai kiaušinių 4 valgomieji šaukštai majonezo 1 kilogramas jūros lydekų (ar kita žuvis) šiek tiek aliejaus šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį apibarstome prieskoniais ir paliekame kuriam laikui. Svogūnus supjaustome griežinėliais, morkas sutarkuojame ir viską pakepiname su aliejumi keptuvėje. Kiaušinius išplakame, sudedame majonezą, truputį prieskonių ir gerai išmaišome.
2022-02-10
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų