REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 80 gramų morkų
- 80 gramų svogūnų
- 20 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek jūros lydekų (filė su oda)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek žalumynų
- 80 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje.
Žuvies minkštimą su oda (be kaulų) padalijame į 4 gabaliukus, sudedame į aliejumi išteptą keptuvę, pabarstome druska, pipirais bei susmulkintu česnaku.
Ant viršaus uždedame pakepintas daržoves, užpilame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 15 min.
Patiekiame su virtomis bulvėmis. Papuošiame žalumynais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 80 gramų morkų
- 80 gramų svogūnų
- 20 gramų majonezo
- 200 gramų pieno
- šiek tiek jūros lydekų (filė su oda)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- šiek tiek žalumynų
- 80 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas, svogūnus ir cukiniją supjaustome šiaudeliais ir pakepame aliejuje.
Žuvies minkštimą su oda (be kaulų) padalijame į 4 gabaliukus, sudedame į aliejumi išteptą keptuvę, pabarstome druska, pipirais bei susmulkintu česnaku.
Ant viršaus uždedame pakepintas daržoves, užpilame majonezo ir pabarstome tarkuotu sūriu.
Kepame orkaitėje apie 15 min.
Patiekiame su virtomis bulvėmis. Papuošiame žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą