• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 kilogramas jūros lydekų (ar kita žuvis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį apibarstome prieskoniais ir paliekame kuriam laikui. Svogūnus supjaustome griežinėliais, morkas sutarkuojame ir viską pakepiname su aliejumi keptuvėje. Kiaušinius išplakame, sudedame majonezą, truputį prieskonių ir gerai išmaišome. Skardą ištepame aliejumi, apačioje sudedame žuvį, paskui pakepintas morkas ir svogūnus, galiausiai supilame kiaušinių ir majonezo plakinį. Galima apibarstyti šviežiais krapais. Dedame į orkaitę ir kepame 200 temperatūroje kol apkepas šiek tiek pakils ir gražiai apskrus. Galima valgyti ir karštą ir šaltą. Skanaus!

Autorius: Simona

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai morkų
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 kilogramas jūros lydekų (ar kita žuvis)
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį apibarstome prieskoniais ir paliekame kuriam laikui. Svogūnus supjaustome griežinėliais, morkas sutarkuojame ir viską pakepiname su aliejumi keptuvėje. Kiaušinius išplakame, sudedame majonezą, truputį prieskonių ir gerai išmaišome. Skardą ištepame aliejumi, apačioje sudedame žuvį, paskui pakepintas morkas ir svogūnus, galiausiai supilame kiaušinių ir majonezo plakinį. Galima apibarstyti šviežiais krapais. Dedame į orkaitę ir kepame 200 temperatūroje kol apkepas šiek tiek pakils ir gražiai apskrus. Galima valgyti ir karštą ir šaltą. Skanaus!

Autorius: Simona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų