gera virtuvė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „gera virtuvė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „gera virtuvė“.
Šį Dalios pyragą pamils visa šeima: kartosite ne kartą
Jau rytoj, lapkričio 6-ąją, Lietuvoje bus minima smaližių mėgstama ir vertinama TV3 žiniasklaidos grupės organizuojama „Pyragų diena“. Jos metu visi raginami išsikepti pyragus, atsinešti juos į mokyklas ar darbovietes ir dalintis jais su kolegomis, o surinktas lėšas aukoti patiems mažiausiems ir sunkiai sergantiems „Išsipildymo akcijos“ projekto herojams.
Šie Dalios blynai taps tikru pavasario hitu: užsirašykite receptą
Kviečiame išbandyti šiuos tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorės Dalios blynus, kurie savaitgaliui suteiks papildomo žavesio.
Jums reikės:
7 gr sausų mielių, (arba 25 gr šviežių)
3- 4 v.š. cukraus,
500 ml šilto pieno,
2 kiaušinių,
200 gr džiovintų spanguolių ar razinų,
450 gr miltų,
trupučio druskos,
lydyto Ghee sviest kepimui.
Mieles sumaišykite su 1 v. šaukštu cukraus ir užpilkite šiltu pienu. Į tešlą supilkite išplaktus kiaušinius, likusį cukrų ir viską išmaišykite.
Turbo greiti sumuštiniai šventiniam stalui: viens, du ir yra
„Greitas ir paprastas užkandis ne tik svečiams, bet ir žiūrint TV (kai norisi kažko lengvo). Trys skirtingi variantai nuo sūroko – su pesto padažu iki lengvai saldaus – su kriaušėmis“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė.
Reikės: 125 g burata arba stracciatella sūrio; 9 riekelių pailgo lengvai paskrudinto batono.
Užkandžiai Naujųjų stalui
Viską dėkite toliau nurodyta eilės tvarka.
REKLAMA
REKLAMA
Ši Dalios mišrainė taps Kūčių stalo pažiba: rašykitės receptą
„Šį kartą aprašysiu paprastą, greitai paruošiamą ir skanią mišrainę. O kadangi ją galima sumaišyti ir su majonezu, ir su aliejumi tai abu variantus – jau aprašiau. Matote, kaip greitai. Ji taip greitai ir ruošiama“, – rašo tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.
Rauginti kopūstai pagal Dalią: lengva, greita ir be galo skanu
„Delčia, pats tas laikas pasiruošti raugintus kopūstus. Tikrai nerašysiu, kaip tai sveika ir kokie naturalūs fermentai susidaro kopūstams surūgus, ir kaip tai mūsų pilveliams gerai. To gero, pilna internete. Tik gal vienas sakinys, kurį ne visi visada parašo: rauginamų kopūstų sultys turi daug vitaminų ir virškinimo fermentų, tad jų duokite savo vaikams, kurie „pametė“ apetitą. O dabar pamirškite visas asociacijas su sunkiu darbu, bačka ir dideliu maišu kopūstų.
