REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kviečiame išbandyti šiuos tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorės Dalios blynus, kurie savaitgaliui suteiks papildomo žavesio.

Kviečiame išbandyti šiuos tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorės Dalios blynus, kurie savaitgaliui suteiks papildomo žavesio.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 7 gr sausų mielių, (arba 25 gr šviežių)
  • 3- 4 v.š. cukraus,
  • 500 ml šilto pieno,
  • 2 kiaušinių,
  • 200 gr džiovintų spanguolių ar razinų,
  • 450 gr miltų,
  • trupučio druskos,
  • lydyto Ghee sviest kepimui.

Mieles sumaišykite su 1 v. šaukštu cukraus ir užpilkite šiltu pienu. Į tešlą supilkite išplaktus kiaušinius, likusį cukrų ir viską išmaišykite. Suberkite spanguoles ar  razinas. Galiausiai suberkite miltus. Viską gerai išmaišykite.

Indą su tešla uždenkite maistine plėvele ar rankšluosčiu ir palikite šiltoje vietoje apie 30 minučių, kad tešla pakiltų. Kepkite blynus gerai įkaitintoje keptuvėje ant lydyto sviesto. Patiekite su uogiene, grietine, ar klevų sirupu.

Sudėtingumas: paprasta,

Receptas: iš knygos Lietuvių valgiai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų