filo tešla

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „filo tešla“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „filo tešla“.

Šie grybų pyragėliai taps Kūčių stalo pažiba: skanūs ir karšti, ir šalti

Grybų pyragėliai su filo tešla, kiek neįprastas, tačiau tikrai labai gardus pasirinkimas tiek karštam patiekalui, tiek šaltam užkandžiui. Kaip parodė TV3 laidos „Gardu Gardu“ vedėjai, rudieji pievagrybiai ir šitake grybai praturtina pyragėlius nuostabiu aromatu, filo tešla suteikia traškumo, o viską apjungia vos porą šaukštų kreminio sūrio. Tai sotus patiekalas, kuris labai patiks visiems grybų mylėtojams ir puikiai tiks ant kiekvieno šventinio stalo. Įdarui reikės: 1 valg.
2023-12-23

Šis pyragas patiks neįprastų receptų mėgėjams: pagaminti praprasta, bet labai gardu

Šis filo tešlos pyrago su plikytu kremu receptas yra labai paprastas ir nereikalaujantis praleisti daug laiko virtuvėje, todėl tikrai tinka ir tiems, kurie nelabai mėgsta gaminti desertų. TV3 laidoje „Gardu Gardu“ vedėjų gamintas pyragas tikrai nustebins, nes traški filo tešla puikiai dera su šilkiniu plikytos tešlos kremu, o visus skonius apjungia paprastas, bet labai čia tinkantis cukraus ir medaus sirupas.
2023-11-26

Įdaryti turkiški baklažanai „Imam Bayildi“

Turkijoje įdarytos daržovės labai mėgstamos, įdaromi baklažanai, cukinijos, paprikos, pomidorai. Šis patiekalas – vienas garsiausių įdarytų daržovių receptų, tačiau negalintieji gyventi be mėsos, įdarui gali panaudoti ir šiek tiek maltos jautienos ar ėrienos. Pasiruošk (dviem porcijoms): 1.     1 svogūnas ir 2 česnako skiltelės; 2.     8 valg.
2011-05-05

Čiop Čiop: turkiški kotletai „Kofte“

Šie turkiški kotletai ruošiami su Bulgur kruopomis arba skaldytais kviečiais, turkiškais prieskoniais ir aitriąja paprika. Garnyrui patiekiama žiemiškų daržovių. Kotletams sulipdyti nenaudojamas kiaušinis, tačiau jie nesubyrės ir tikrai nustebins svečius.
2011-05-03

Šią savaitę Balsas.lt – Turkijos virtuvė

Nuo šiol Balsas.lt kiekvieną savaitę rasite naujos šalies virtuvės aprašymą ir po du tos šalies patiekalus. Šiame straipsnyje susipažinsite su Turkijos virtuve. Turkija – viena iš penkių valstybių, kurios priklauso ir Europos, ir Azijos žemynams. Joje gyvena 77 milijonai gyventojų, tai septinta šalis pasaulyje pagal turistų skaičių. Turistus į Turkiją labiausiai vilioja pajūrio kurortai ir Stambulas, buvusi Bizantijos ir Otomanų imperijos sostinė.
2011-05-03
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų