Deivydas Praspaliauskas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Deivydas Praspaliauskas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Deivydas Praspaliauskas“.

Užkalnis apie „Michelin“ restorano naudą Lietuvai: „Pasikeis turistų kokybė“

Neseniai Aušrinė Armonaitė gyrėsi, kad kažkurį Lietuvos restoraną šiemet papuoš „Michelin“ žvaigždė. O dar neseniau paaiškėjo, kad tai Lietuvai kainuos beveik 2 milijonus eurų. Už ką tiek mokėti? Ar tai eilinis pinigų švaistymas, o gal atvirkščiai – vertinga investicija? Restoranų bendruomenėje sklando kalbos, kad „Michelin“ inspektoriai Lietuvoje jau lankėsi. Du galimi kandidatai gauti žvaigždes yra šefai Liutauras Čeprackas ir Deivydas Praspaliauskas su savo restoranais Vilniuje.

Italijoje aukso žiedus sumainė virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas ir Rasa Senkutė

Italijoje, Apulijos mieste aukso žiedus sumainė virtuvės šefas, restorano „Amandus“ savininkas Deivydas Praspaliauskas (35 m.) ir Rasa Senkutė (33 m.). Poros vestuvės įvyko spalio 30-ąją. Džiugią žinią naujienų portalui tv3.lt patvirtino  pats šefas Deivydas Praspaliauskas.  „Labai smagu, ilgai laukta, kartu šventė šeima, draugai... Nerealu buvo!“ – džiaugėsi vyras. Pora augina beveik trejų metų dukrą Eleną.
2023-11-08

Garsus šefas Praspaliauskas išgyvena gražiausias akimirkas: su mylimąja laukia šeimos pagausėjimo

Garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas kartu su mylimąja Rasa Senkute išgyvena gražiausias akimirkas. Pora laukiasi kūdikio. Šia puikia žinia socialiniuose tinkluose pasidalijo pats Deivydas.
2020-10-10

Vienas žymiausių virtuvės šefų pašiurpo nuo lietuviškų maisto kainų

Kylančias maisto kainas Lietuvoje pastebi jau ne tik nepasiturintys gyventojai. Vienas žymiausių sostinės virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas pripažįsta – kelionė į eilinį prekybos centrą jį tiesiog pribloškė. „Bandau susivokti, bet man sunkiai sekasi, netikiu! Tikriausiai maisto užsipirkti neužilgo skraidysim į Kopenhagą.

Deivydas Praspaliauskas: restoranui reikia žinomo veido

„Norint atidaryti sėkmingą restoraną, reikia turėti įdirbį - žinomą veidą. Savo vardą kuriu jau šešerius metus ir matau, kad Lietuvoje tai veikia geriausiai“, - mokymų cikle „Virtuvės verslas“ sakė Deivydas Praspaliauskas. Vienas žymiausių Lietuvos virtuvės šefų seminaro dalyviams atvirai papasakojo, kaip rengėsi naujo restorano atidarymui. D. Praspaliauskas kalbėjo, kaip kūrė naujo restorano „Amandus“ verslo koncepciją, skaičiavo personalo poreikius. „Labai atsakingai rengiau verslo planą.
2017-07-05

Deivydas Praspaliauskas: per šventes pailsiu nuo maisto gaminimo

Daugelis šeimų turi ypatingų receptų, kuriuos paveldėjo iš tėvų ar senelių, galbūt net prosenelių. Dažnai šie patiekalai labai vertinami ir gaminami tik tam tikromis progomis. Tiesa, garsūs Lietuvos kulinarai rūpinasi ne tik restoranų svečių sotumu, bet daug laiko skiria ir gamybai su artimaisiais, kuris teikia ne ką mažiau džiaugsmo. Apie savo šeimos tradicinius patiekalus, mėgstamiausią maistą, gamybą bei artėjančių švenčių laukimą pasakoja garsus virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas.
2016-11-23

Agnė Grigaliūnienė: apie ryto ritualus ir mamos įskiepytą meilę maisto gaminimui

„Diena, kupina nuoširdumo ir pozityvios energijos“, – taip virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas apibūdino savo nuotaiką, po naujausios laidos „Gardu Gardu“ filmavimo. Laidos viešnia Agnė Grigaliūnienė jų pokalbio temas apipynė moterišku žavesiu ir gerumu, kuriuo pasidalins jau rytoj, šeštadienį, 9.30 val. per TV3. „Mano rytas neprasideda be žadintuvo ir juodos kavos puodelio“, – pasakos Agnė. Tiesa, ji mielai leistų sau neskubėti ir pasimėgauti pusryčiais lovoje.
2016-10-07

3 Ericos Jennings receptai, kurie privers apsilaižyti pirštus

Paklausta apie savo rytą, balsingoji dainininkė Erica Jennings nedaugžodžiauja ir prispažįsta, kad pabudusi ji nieko negalvoja ir viską daro kaip mažas robotas – automatiškai. Intensyviu ritmu gyvenanti atlikėja neturi griežto režimo ir po vėlyvų koncertų gali neprabudusi miegoti kad ir iki vidurdienio. „Man visgi labiau patinka vakaras nei rytas. Dienos negaliu pradėti be kavos ir man labiau patinka saulėlydžiai nei saulėtekiai. Tikriausiai esu pelėda,“ – prisipažįsta E. Jennings.
2016-09-30

Gerda Stiklickienė pasidalino gardžiausiais savo receptais

Televizijos žiūrovams puikiai pažįstama „TV Pagalbos“ gelbėtoja, dainininkė, įvairių projektų vedėja Gerda Stiklickienė, paklausta apie savo įprastą dienos pradžią, kalba su šypsena. Rytais pirma ją aplankanti mintis yra ne apie tai, kaip būtų gerai dar truputį pamiegoti, o apie... orą. „Kai žinau, koks oras už lango, man viskas pasidaro žymiai aiškiau – ir kaip rengtis, ir kaip išsaugoti pozityvų nusiteikimą. Pavyzdžiui, kai lyja, nuotaiką man geriausiai pakelia dainavimas duše.
2016-09-02

TV3 televizijos ekrane – naujas veidas

Naująjį TV3 televizijos sezoną į eterį trečią kartą sugrįžta kulinarinė-konditerinė pokalbių laida „Gardu Gardu“. Laidos vedėjo vaidmuo šįkart patikėtas garsiam virtuvės šefui, restorano ir braserijos „Dublis“ įkūrėjui Deivydui Praspaliauskui, kuris kiekvieną savaitgalį pusryčiaujantiems siūlys netradicines pusryčių valgių improvizacijas ir intriguojančius pokalbius su Lietuvos garsenybėmis.
2016-08-12
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų