Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuos gaivius ir vasariškus lietinius galima valgyti ir šaltus. Vis dėlto jei nemėgstate ridikėlių, pamėginkite paieškoti kito recepto.

REKLAMA

Reikės:


  • 4 šaukštų miltų

  • 2 kiaušinių

  • druskos

  • pieno


Įdarui:


  • krapų

  • ridikėlių (30 vnt.)

  • grietinės


Krapai smulkiai supjaustomi. Ridikėliai smulkiai supjaustomi peiliu, (tarkuoti nerekomenduojama, mat tokiu būdu išsiskirs daugybė ridikėlių sulčių. Grietinę reikėtų dėti prieš baigiant kepti lietinius).

Miltus, kiaušinius, druską ir pieną sumaišyti ir išplakti, kad nebūtų jokių gumuliukų. Lieti ant įkaitintos keptuvės. Iš pateikto kiekio produktų turi išeiti penki lietiniai.

Ant blyno dedamas įdaras, suvyniojama ir - į lėkštę, apipilama padažu, susidariusiu nuo ridikėlių sulčių ir greitinės.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų