Labai sultinga ir švelnaus skonio žuvis. Galima kepti mažesniais gabaliukais ir sudėjus į lėkštę patiekti.
REKLAMA
REKLAMA
Jums reikės:
- 1 šaukšto aliejaus
- 4 šaukštų apelsinų sulčių
- 1 skiltelė česnako
- 1 šaukštas sojos padažo
- 4 gabalėliai Upėtakio be odos (keturiems asmenims)
Paruošimas:
REKLAMA
Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Skanaus!
REKLAMA