• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai sultinga ir švelnaus skonio žuvis. Galima kepti mažesniais gabaliukais ir sudėjus į lėkštę patiekti.

REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:


  • 1 šaukšto aliejaus

  • 4 šaukštų apelsinų sulčių

  • 1 skiltelė česnako

  • 1 šaukštas sojos padažo

  • 4 gabalėliai Upėtakio be odos (keturiems asmenims)


Paruošimas:

REKLAMA

Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių. Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę. Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų, dedame kepti orkaitėje ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų