„Koryo“ mėsainis visuomet patiekiamas šaltut šaltutėlis – tiesiai iš šaldytuvo – ant popierinės servetėlės. Keleiviai teigia, kad viduje esanti perdirbat mėsa – paslaptis, mat visiškai neaišku, kokio tai gyvūno.
Pasenusi bandelė, lydyto sūrio gabaliukas ir ploni smulkinti kopūstai arba vienas salotas lapas – bet jokiu būdu ne abu. Vieni sako, kad paslaptingasis padažas yra raudonas, kiti, kad rudas, tačiau dauguma sutaria dėl to, kad jis per daug skystas.
News.com.au rašo, kad šis mėsainis yra beveik toks, kokio ir galima tikėtis blogiausiomis oro linijomis pramintame „Air Koryo“. Taip teigiama remiantis Skytrax puslapyje paliktais atsiliepimais.
Vis dėlto, kad ir kokias atgrasančias nuotraukas ir aprašymus keltų internautai, šis mėsainis tapo kultiniu visame pasaulyje. Nors įveikti visą mėsainį sunku, ne dėl dydžio, o dėl skonio, jo paragauti nori daugelis.
„Mėsa buvo blanki. Tiesa, intriguojanti. Vien dėl to, kad ji tokia neaiški ir net sunkiau yra ją identifikuoti negu sukramtyti“, – rašė Vice žurnalistas Jamie‘is Fullertonas.
Jis teigė, kad mėsainio keistumas tik prisidėjo prie bendro sumišimo jausmo, kurį jis jautė žiūrėdamas keistus propagandinius vaizdo įrašus. Šie nesustojamai buvo leidžiami visą kelionę – dvi valandas skrendant iš Pekino į Pchenjaną.
Vis dėlto, negali teigti, kad visi mėsainiai Šiaurės Korėjoje yra blogi. Nors pagrindinis šalies patiekalas yra kimči, gidas Simonas Cockerellas sakė, kad yra tikrai ne viena normali vieta gaminanti mėsainius. Jo teorija, kad „Koryo“ mėsainio mėsa – vištiena.
„Taip, tai nėra toks patiekalas, kurį tu pirmiausia pasirinktum pamatęs meniu. Tačiau jo šlykštumas tikriausiai yra perdėtas. Gyvenai nuobodų gyvenimą, jei beskonis mėsos gabalas ir duona yra blogiausias dalykas, kurį matei“, – žiniasklaidai komentavo jis.
Mėsainis pateikiamas su gėrimu. Tad dauguma internautų džiaugiasi, kad bent taip gali atsikratyti buronje likusio skonio.