• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Picos paplotis, kurį Ji kepa - N U O S T A B U S. Labai džiaugiuos, kad pati tokį išmokau kepti.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o kalbant apie pačią picą - nieko įspūdingo: ką randi šaldytuve, tą dedi.

Picos paplotį kepu iš:

Pusės pakelio šviežių mielių [~50g]

2 šaukštelių cukraus

keletos šaukštų šilto vandens

1/4 puodelio aliejaus

miltų, kurių reikės tiek, kad tešla būtų minkšta ir elastinga



Papločio gaminimo instrukcija:

REKLAMA

Dubenėly mieles ištrinam su cukrum, kai jos suskystėja, pilam aliejų, vandenį, beriam miltus. Maišom. Vėliau minkom, uždengiam rankšluosčiu, paliekam, kad pakiltų. Kai tai nutinka, kepimo indą ištepam aliejum, įklojam tešlą. Kepam orkaitėj [~180C] apie 10 min.

Vėliau paplotį ištepam padažu, arba tiesiog dedam norimus ingredientus. Šįkart ant pagrindo dėjau špinatus [daug špinatų :) ], varškės sūrį, porus, saulėj džiovintus pomidorus, konservuotą tuną, alyvuoges.

Kepinį gražinam atgal į orkaitę, dar kiek pakepam [~15-20 min].

Paprasta, gardi naminė pica.

Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų