Gurmaniškiems skanėstams neatsispyrė būrys žvaigždžių

Ketvirtadienio popietę verslo ir pramogų pasaulio atstovai susirinko į vieną senamiestyje esantį kiemelį. Čia jų laukė Viduržiemio jūros regionio patiekalai ir kiti skanėstai.

17

Svečiams buvo patiekti kepti ir ant griliaus ruošti šefo Donato Baniulio karštieji patiekalai, kurie abejingais nepaliktų net išrankiausių maisto ekspertų: kanadietiški omarai, natūraliai auginamos tigrinės krevetės, šviežiai atvėsinta lašiša, argentinietiška Angus jautiena, austrės iš Normandijos, prancūziška anties krūtinėlė, kukurūzinio viščiuko krūtinėlė, avienos nugarinė iš Naujosios Zelandijos. 

(17 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Garsūs svečiai skanavo gurmaniškus patiekalus

Užkandžiams – „Michelin“ žvaigždučių verti šefo Justino Kapkovičiaus užkandžiai, puikiai tinkantys vasaros iškyloms ar vakarienėms po atviru dangumi – tai tapiokų pudingas su mango, papajų caponata su mažuoju tunu, skrudinta mini mocarela su šafranu ir ryžiais ir kiti. 

Renginį vedė dainininkas ir šokėjas Tadas Rimgaila, Viduržemio jūros kurortų įkvėptu restorano erdvių dekoru rūpinosi Renata Mikailionyte. Renginyje apsilankė kūrybininkė Rimantė Kulvinskytė su vyru Povilu ir dukrele Luna, dainininkė Urtė Šilagalytė su širdies draugu Donatu Dailide, žurnalistai Andrius Užkalnis ir Orijus Gasanovas, TV laidų vedėja Eglė Daugėlaitė, Valdemaras Chomičius su žmona Agne, kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, futbolininkas Deivydas Česnavičius su žmona Vaida ir kiti žinomi žmonės.

 

 


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų