REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Katerina Stankūnė, Rasa Barauskaitė ir Petras Daunys, Simona Starkutė (tv3.lt fotomontažas)

Sostinės viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“ įsikūręs legendinis baras „California“ savo ištikimiausius lankytojus pakvietė į 13-ojo gimtadienio šventę.

39

Sostinės viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“ įsikūręs legendinis baras „California“ savo ištikimiausius lankytojus pakvietė į 13-ojo gimtadienio šventę.

REKLAMA

Gruodžio 15-osios vakarą virtuvės meistrai patiekė firminius baro patiekalus: šviežias austres, ant ugnies keptas krevetes, kumpio „jamon“ užkandžius, pyragėlius su čoriso dešra.

Svečių laukė milžiniškas gimtadienio tortas, įvairiaspalviai kokteiliai ir nuostabus atlikėjo Petro Daunio pasirodymas su šventine popdžiazo programa. 

Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California“ dirba kiekvieną dieną ir pasitinka svečius su kokteiliais, šampano rūšių įvairove ir užkandžiais net ir vėlyvu laiku, o savaitgaliais iki 15 valandos stebina vėlyvųjų pusryčių patiekalais.

Gastrožinovai tikina, kad restoranas ar baras turi atsinaujinti kas 3-7 metus.

„California“ kito jau ne sykį.  Po trejų sėkmingų gyvavimo metų baras išsiplėtė beveik dvigubai, kad galėtų sutalpinti kuo daugiau svečių.

REKLAMA
REKLAMA

Vos atsidaręs savo lankytojams siūlė tik ispaniškų užkandėlių – tapas.

Po keleto metų pasipildė visa amerikietiškos virtuvės klasika – burgeriais, šonkauliais ir kitais griliaus patiekalais. 

REKLAMA

Jau daugelį baro gyvavimo metų į jį užsuka ir didžiausi austrių mėgėjai, nes čia visada gali gauti austrių, tiek patiektų tradiciškai, tiek – įmantriai, gurmaniškai.

Visi žino, kad „Austrių gliaudymo čempionatas“ yra organizuojamas kiekvieną rugsėjį „Imperial Hotel & Restaurant“, o baro meniu papildomas įvairiomis austrių rūšimis.

„California“ nuolat atnaujina meniu, atsižvelgiant į metų sezoną, maisto tendencijas ir, žinoma, svečių pageidavimus palikti firminius gomurį lepinančius užkandžius ir patiekalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų