Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visos mano iki šiol gamintos pakoros buvo nesaldžios. Šįkart pabandžiau su bananais. Originaliame recepte buvo minima, kad geriausia naudoti pernokusius bananus. Iš pradžių kiek suabejojau, bet vėliau supratau, kad taip!! Kuo minkštesni, tuo skaniau :)

REKLAMA

Ingredientai:


  • 4 labai sunokę bananai

  • 100g miltų

  • 75g avinžirnių miltų

  • po 0,5 šaukštelio cinamono ir ciberžolės

  • 1,5 šaukšto rudojo cukraus

  • šaukštelio vanilinio cukraus

  • žiupsnio druskos

  • ~150ml vandens

  • aliejaus gruzdinimui




Procesas:

miltus sumaišom su prieskoniais, cukrumi, druska. Pildami vandenį vis maišom kol gaunam grietinės tirštumo tešlą. Jei per tiršta, pilam dar vandens.

Bananus supjaustom kąsnio dydžio gabaliukais.

Aliejų įkaitinam. Bananų gabaliukus merkiam į tešlą, dedam į įkaitusį aliejų, kepam 2-3 minutes, paliekam ant popierinio rankšluosčio nuvarvėti riebalų pertekliui.

Dieviško skonio!!! Iš išorės skani plutelė, viduj - minkštas bananas. Niam niam. Rekomenduoju

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų