REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darydami gerus darbus neabejotinai ir patys tampame geresni. Dar svarbiau jais užkrėsti ir kitus. Kad apie gerus darbus būtina kalbėti garsiai, tvirtina ir TV3 laidos „Sėkmės istorijos“ vedėjas Audrius Bružas, kuris jau šį šeštadienį žiūrovus pakvies kitokiai nei įprasta laidai su Lietuvoje gyvenimą kuriančiu virtuvės šefu Gian Luca Demarco.

Darydami gerus darbus neabejotinai ir patys tampame geresni. Dar svarbiau jais užkrėsti ir kitus. Kad apie gerus darbus būtina kalbėti garsiai, tvirtina ir TV3 laidos „Sėkmės istorijos“ vedėjas Audrius Bružas, kuris jau šį šeštadienį žiūrovus pakvies kitokiai nei įprasta laidai su Lietuvoje gyvenimą kuriančiu virtuvės šefu Gian Luca Demarco.

REKLAMA

 „Aš esu linkęs manyti, kad apie gerus darbus reikia kalbėti garsiai tam, jog žinia apie juos pasklistų plačiai ir galbūt ir kitus įkvėptų imtis panašių iniciatyvų. Nesvarbu, ar mes padėsime senoliams, ar onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams, o gal nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems žmonėms“, – sako A. Bružas.

Audrius įsitikinęs, kad tuo tiesiog būtina dalintis, nes tik konkrečiais pavyzdžiais galime paskatinti kitus imtis veiksmų. Ne veltui sakoma, kad geras pavyzdys – užkrečiamas! Laidos vedėjas tikisi, kad laida įkvėps ištiesti pagalbos ranką ir padėti tiems, kuriems to reikia – juk padėti malonu, o kažkam tai ir be proto reikalinga ir svarbu.

REKLAMA
REKLAMA

Laidos vedėjas šeštadienį svečiuosis pas žinomą virtuvės šefą bei TV3 laidos „La maistas“ vedėją Gian Luca Demarco, kuris pasidalins savo patirtimi, susijusia su socialine atsakomybe. Jis prisimins, kaip buvo auklėjamas gimtojoje šalyje, mokomas dalintis ir padėti kitiems.

REKLAMA

Audrius pasmalsaus ir apie tautų skirtumus. Kurie – lietuviai ar italai – yra dosnesni dalindamiesi? Nors pats Gian Luca yra nelinkęs girtis ir garsiai pasakoti apie daromus gerus darbus, jis vadovaujasi katalikišku posakiu. „Tavo dešinė neturi žinoti, ką daro kairė“, juokaus vyras.

 

Tačiau šį kartą jis paatviraus, kad su šeima nuolatos organizuoja maisto gamybą nepasiturintiems žmonėms, padeda katalikų bendruomenei bei prisideda prie Lietuvos kariuomenės savanorių maitinimo.

Žinomą virtuvės šefą nustebino ir kito laidos svečio, atstovaujančio verslo sektorių, pasidalinta informacija apie pasikeitusią situaciją verslo sektoriuje. „Šiais laikais įmonės vis dažniau koncentruojasi ne tik į pelną, bet ir į pagalbą socialinėms grupėms, kurioms to išties reikia“, – sakys svečias.

REKLAMA
REKLAMA

„Citadele“ banko valdybos narys, Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Baltijos šalims Vaidas Žagūnis savo vadovaujamos įmonės pavyzdžiais stebins ir A. Bružą, ir virtuvės šefą Gian Lucą. Laidos svečias papasakos apie organizacijos ir pavienių darbuotojų iniciatyvas, tarp kurių – ir paramos rinkimas sergantiems vaikams, senoliams bei nuo karo nukentėjusiems ukrainiečiams. 

Taip pat jis prabils ir apie pirmąjį prašymą padėti iš kultūros ir sporto sektoriaus karantino metu, kuris tuomet buvo dabar jau kelis metus trunkančios partnerystės pradžia.

Draugiškai dalindamiesi patirtimi ir kalbėdami apie tai, ką kiekvienas iš mūsų galime padaryti norėdami pagelbėti atsidūrusiems bėdoje, laidos herojai kartu pasigamins šventinius pusryčius. Jų receptas – jau šio šeštadienio laidoje.

 „Sėkmės istorijos“ – 9.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų