- Kakava, 3 šaukštai
- Grietinėlė, 2 šaukštai
- Cukrus, 60 gramų
- Pienas, 125 gramai
- Džiūvėsėliai, 125 gramai
- Sviestas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Konjakas, 1 šaukštas
- Migdolai, smulkinti, 2 šaukštai
- Soda, 0.5 šaukštelio
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
Gaminimas:
Kakava sumaišoma su tarkuotais džiūvėsėliais, į juos įpilama pieno arba grietinėlės, ir viskas 10 min. palaikoma, kad sumirktų džiūvėsėliai. Sviestas sumaišomas su cukrumi ir gerai išsukamas, į jį suleidžiami tryniai, supilama miltai bei soda, po to tarkuoti džiūvėsėliai, migdolai ir konjakas. Atskirai su cukrumi išplakami baltymai. Jie taip pat sukrečiami į tešlą. Paruošta tešla sudedama į pudingo formą. Verdama garo vonioje valandą. Pudingas patiekiamas karštas, su vaniliniu padažu.
REKLAMA