Ilgiausiai paruošti trunkantys orkaitėje vytinti pomidorai su prieskoniais buvo pašauti į krosnį pirmi. Jiems vystant Ali Gadžijevas paruošė karamelizuotų alyvuogių su kepintais svogūnais, o po to ir braškinių ledų. Alfas Ivanauskas tvirtino, kad šiuos ledus galima pasigaminti vos per vieną minutę, jis net ragino susirinkusiuosius išsitraukti savo mobiliuosius telefonus ir laikmačiu matuoti paruošimo trukmę.
Iš tiesų visas paruošimo procesas truko daugiau nei dvi minutes.
Kalbintos vilnietės Gintarė ir Inga sakė, kad karamelizuotos alyvuogės buvo išties puikios, tačiau leduose trūko cukraus, o vytintiems pomidorams nebūtų pamaišę šiek tiek daugiau prieskonių.
Gintarė jau turi nusipirkusi knygą „7 ingredientai“, jauna mama džiaugėsi radusi daug patarimų ir įdomių pyrago, vištienos receptų, kuriuos itin pamėgo jos vaikai.