REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Jonatanas Kazlauskas (tv3.lt fotomontažas)

2015-aisiais TV3 televizijos projekte „X faktorius“ išgarsėjo jaunas vilnietis Jonatanas Kazlauskas. Tuomet vaikinas pavergė klausytojų širdis ne tik dėl neįprasto balso tembro, tačiau ir dėl akį traukiančios išvaizdos. 

39

2015-aisiais TV3 televizijos projekte „X faktorius“ išgarsėjo jaunas vilnietis Jonatanas Kazlauskas. Tuomet vaikinas pavergė klausytojų širdis ne tik dėl neįprasto balso tembro, tačiau ir dėl akį traukiančios išvaizdos. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt vaikinas atvirai papasakojo apie dalyvavimą projekte, gerbėjų minias bei tai, kuo užsiima dabar.

J. Kazlauskas pasakojo, jog muzikiniame projekte jokios konkurencijos nejautė. Visi dalyviai palaikė vienas kitą: „Buvimas projekte buvo tikrai smagus. Naujos pažintys, daug skirtingų veidų, balsų. Visi buvo labai draugiški ir nuoširdūs, jokios konkurencijos, visi vienas kitą palaikydavom. Net kiekvienas kritimas skaudus buvo visiems, nes visus laikėm vertais nugalėti. Mano manymu, didžiausia patirtis yra stovėti ant scenos priešais kameras ir milijoną žvilgsnių. Ryžtis tam tikrai labai sunku, bet kiekvienam dainininkui tai reikia perlipti. O pats sunkiausias dalykas manau ir yra tas ryžimasis tai padaryti.“

Anot jo, tuomet sulaukė ir nemažai merginų dėmesio, o kartais tekdavo susidurti ir su įkyriomis gerbėjomis. „Teko, bet toks tas darbas būnant bent kiek populiariu. Reikia duoti gerbėjams dėmesio, žinoma, kad viskas visada turi ribas, nes dėmesio davimas būriui gerbėjų tikrai vargina“, – pasakojo vaikinas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak Jonatano, kartais dėmesio sulaukdavo net per daug, o tam jis nebuvo pratęs. „Mano atveju to buvo per daug, nepasakyčiau, kad nepatiko, bet aš tiesiog nesitikėjau tokios bangos taip greitai. Žvilgsniai lydėdavo visur, o kadangi buvau labai jaunas, kreipdavau į tai per daug dėmesio ir stengdavausi nuo to bėgt“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA

Tiesa, dabar dėmesio jis sulaukia vis mažiau, tačiau vis tiek gatvėje nelieka nepastebėtas: „Galbūt prašo nusifotografuoti? Gatvėje žmonės dar vis retkarčiais atpažįsta, pasisveikina. Ar pasako kažkur matytas. Tokios situacijos visada priverčia nusišypsoti.“

Nors Jonatanas dabar gyvenimą sieja ne tik su muzika, tačiau žada, kad netolimoje ateityje jis išleis dar ne vieną daina.

„Muzikai gyvenime dabar turiu mažiau laiko, nei bet kada, tačiau ji niekur nedingo, toliau dainuoju, klausau muzikos, rašau. Nors ir paskutinį kart dainas išleidau prieš porą metų, tikrai turiu dar parašęs, parašysiu ir ateityje išleisiu ne vieną dainą“, – sakė pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat vaikinas jau daugelį metų programuoja bei kuria įvairius žaidimus: „Mano gyvenime visada buvo muzika ir programavimas. Jau būdamas 12 metų kurdavau wap žaidimus, domėjausi programavimu. Kodėl būtent programavimas? Lietuvoje muziką paverst pragyvenimo šaltiniu yra sudėtinga ir tikrai daug kas su tuom sutiks, tam reikia ne tik gero talento ar išvaizdos. Programavime yra kitaip, jei tu esi geras tame ką tu darai, tau atviros visos durys. Žinoma muzika užsiimt gali visada, tai neprivalo būti tavo darbas, nemažai žmonių paversdami muziką darbu, praranda jos skonį.“

Nuo dalyvavimo muzikiniame projekte praėjo jau 5 metai. J. Kazlauskas pasakojo, kad per šiuos metus jis įgavo daugiau pasitikėjimo savimi bei išmoko gyventi savarankiškai: „Manau viskas pasikeitė, įgavau pasitikėjimo tame, ką darau, išmokau gyvent savarankiškai, bet manau, kad  didžiausias pasiekimas yra, kad džiaugiuosi, kur esu dabar. Ar tai darbas, ar namai... Džiaugiuosi kiekviena diena.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Baigdamas pokalbį apie dalyvavimą „X faktorius“ muzikiniame projekte bei dabartį, šis tikino, kad antrą kartą nesiryžtų dalyvauti.

„Manau kiekvienas turi pabandyt tai bent kartą, atsistot priešais tokią publiką yra tikrai nelengva. Kameros, žvilgsniai. Tai yra labai didelė patirtis. Tačiau pats antrą kartą nedalyvaučiau, nes manau, kad man tai būtų žingsnis atgal, o aš esu žmogus kuris eina į priekį“, – atskleidė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų