REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
„Panteros“ ir Misha JN (nuotr. asm. archyvo)

Grupės „Panteros“ narės – Renata Gaidan ir Monika Ostrenkova – neseniai pristatė naują savo kūrinį, kuris nustebino jų gerbėjus, mat yra kardinaliai kitoks, nei jų įprasto stiliaus. Ir nors Renata apie tokią muziką svajojo seniai, Monika neslėpė, kad iš pradžių galvojo, jog joms tai nepavyks.

15

Grupės „Panteros“ narės – Renata Gaidan ir Monika Ostrenkova – neseniai pristatė naują savo kūrinį, kuris nustebino jų gerbėjus, mat yra kardinaliai kitoks, nei jų įprasto stiliaus. Ir nors Renata apie tokią muziką svajojo seniai, Monika neslėpė, kad iš pradžių galvojo, jog joms tai nepavyks.

REKLAMA

Daugiau nei 5 metus kartu dainuojančios atlikėjos prisipažino nustebinusios ir save, o ypatingai už tai yra dėkingos vienam vyrui.

Naujausią kūrinį „Nauju ritmu“ „Panteroms“ parašė muzikos prodiuseris Misha JN, kuris į merginas kreipėsi dar kiek anksčiau. Tiesa, kaip sako jis pats, juos, tikriausiai, suvedė likimas.

„Anksčiau su Misha buvome įrašiusios dainą „Bučiuoji, atleidi“, ir šis kūrinys tikrai susilaukė didelio dėmesio, tad netrukus jis pasiūlė išleisti ir dar vieną kūrinį. Taip gimė projektas, kuriame sujungėme jėgas. Tik šįkart jis pasiūlė perlipti per save ir išbandyti mums visiškai naują stilių. Renatai tai sekėsi puikiai, nes šis stilius yra jos svajonių įgyvendinimas. Ji visą laiką ūždavo ausis, jog reikia tik tokių dainų (juokiasi) O štai man reikėjo per save perlipti – kai kur atrodė, kad man tai neišeis. Bet dabar viskas išėjo taip, jog panašu, kad ant šito stiliaus užsikabinome abi“, – juokėsi M. Ostrenkova.

REKLAMA
REKLAMA

Pagyrų merginoms negailėjo ir Misha. „Paruošėme jums daug staigmenų, tuo tarpu, ir visiškai naują, mums nebūdingą muzikos stilių. Labai džiaugiuosi mūsų pažintimi, noru judėti į priekį. Dirbti su jomis yra ne tik lengva, bet  ir linksma – pasikrauni geros nuotaikos visai dienai. Joms liūdna nebūna niekada“, – sakė jis.

REKLAMA

Ir nors kūrinys itin trankus ir tinkantis vakarėliams, moterys sakė, kad dabar į linksmybes leidžiasi tik būdamos ant scenos. „Tikrai nebesame vakarėlių liūtės – palyginus, dabar esame naminiai kačiukai (juokiasi) Tačiau, kaip sako Renata, klubuose tikrai tapsime liūtėmis, nes šiuo metu ruošiame daugiau klubinę programą kartu su Misha“, – sakė M. Ostrenkova.

Moterys susipažino prieš 5 metus, kai susikūrė grupė „Panteros“, ir per visą šį laiką niekuomet nebuvo rimtai susipykusios. Tiesa, kad taip susidraugaus irgi nesitikėjo: „Dabar net pradėjome diskutuoti, ką viena apie kitą pagalvojome tada, kai vos tik pasimatėme. Renata tada buvo dar labai seksuali pupytė, o aš – kiek kitokia. Bet to, kad mums būtų sunku bendrauti, nebuvo niekuomet. Tiesa, Renata galvojo, kad būsime priešingybės, jaudinosi, ar mums pavyks sutarti. Bet kai pradedi bendrauti su žmogumi, viskas pasidaro lengviau.“

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis galvoja, kad moterims viename kolektyve dirbti sunku ir čia nuolat netrūksta intrigų, vis dėlto Monika džiaugėsi, kad jos su Renata niekuomet be reikalo nekelia skandalų. 

„Tarp mūsų intrigų buvę nėra, o kas liečia pykčius, jei kažkur nesutampa nuomonės, randame viduriuką. Tikrai nebūna taip, kad pyktis įsiplieskia penkioms dienoms, savaitei, ar mėnesiui. Jei ir būna koks nesutarimas, jį išsprendžiame greitai. O ir šiaip, tikriausiai, mokame viena su kita bendrauti, mokame nugesinti konfliktus. Nesame degtukai – sutariame labai gerai ir savo draugystę saugome“, – šyptelėjo „Panteros“.

O štai kuriozų scenoje, kaip prisiminė merginos, pasitaiko visiems. Ir nors paprastai Monika ir Renata į savo darbą žiūri itin atsakingai, kartą abi pamiršo žodžius. „Išsisukome davusios dainuoti žmonėms“, – juokėsi situaciją prisiminusi Renata.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ne paslaptis, kad scenos žmonėms save reikia ypatingai prisižiūrėti, o pažvelgus į Moniką ir Renatą atrodo, kad jos – tarsi nulietos. Vis dėlto kaip sakė pačios atlikėjos, jos – tokios pat moterys, kaip ir visos kitos.

„Gyvename įprastai, kaip ir kiekviena moteris. Viskas vyksta natūraliai – priaugame, po to numetame. Svarbiausia nepriaugti tiek, kad iš S dydžio nepereitume į XL, o tie keli svyruojantys kilogramai tikrai yra kontroliuojami“, – sakė grupės narės. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų