REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Gian Luca Demarco (nuotr. Organizatorių)

Žinomas šefas Gian Luca Demarco jau kurį laiką gyvena išties įtemptai – jis ne tik toliau stebina savo kulinariniais šedevrais, bet ir dalyvauja muzikiniame projekte „X faktorius. Žvaigždės“.

11

Žinomas šefas Gian Luca Demarco jau kurį laiką gyvena išties įtemptai – jis ne tik toliau stebina savo kulinariniais šedevrais, bet ir dalyvauja muzikiniame projekte „X faktorius. Žvaigždės“.

REKLAMA

Šios savaitės pradžioje jis atšventė ir savo gimtadienį. Tiesa, pirmieji, su kuriais jis jį paminėjo, buvo kiti „X faktoriaus“ dalyviai, o dar viena svarbi data, kurios kiekvienais metais laukia su nekantrumu, tai – „Pyragų diena“.

Gian Luca pasakojo, kad per savo gimtadienį nuo pat ryto jautėsi apipiltas dėmesiu. „Manimi rūpinasi, viskas labai gražu, esu labai laimingas. Nuo ryto sulaukiau dovanų – žmona mane visur vežioja, rengia siurprizus. Skaniai pavalgėme pusryčių naujoje vietoje Užupyje, vėliau važiavome į masažą. Taip pat ji organizuoja man ir šventę. Uošvė man padovanojo galimybę nusipirkti išmanųjį laikrodį“, – pasakojo jis.

Naujausią Gian Lucos pasirodymą projekte „X faktorius. Žvaigždės“ žiūrėkite:

Gimtadienio šventę virtuvės šefui visuomet rengia jo žmona. Tiesa, šiais metais ji bus kiek kitokia, o nepaisant gerų emocijų, žinomas vyras jaučia ir nemažai streso, mat nuo pirmadienio jau reikia pradėti galvoti, kokią dainą pristatys sekmadienį, „X faktoriaus“ metu.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, būtent „X faktoriaus“ metu, prieš laidą, buvo suvalgytas ir pirmasis šių metų Gian Lucos gimtadienis tortas, kuriuo jis vaišino ir kitus dalyvius.

REKLAMA

„Italai pasidaro vieną šventę, kartu su draugais. Šįkart sutiksime mano gimtadienį su mažesniu draugų ratu – dėl koronaviruso reikia limituoti tuos susitikimus. Gaila, nes pripratau daryti didelę šventę. Bet nieko, bus puiku ir mažesniame ratuke. Na, o po to švęsiu visą savaitę – kai su kažkuo susitinki, vis ir pamini“, – kalbėjo Gian Luca. 

Žinomas vyras pasakojo, kad kiekvieni metai atneša pamokų, tačiau jam dar nėra buvę taip, kad kažkurie metai būtų blogi – visi jie savotiškai gražūs. O ir ateinantiems gyvenimo metams jis jau turi svajonių: „Norėtųsi, kad įsigaliotų ekonominis stabilumas, tada gyventi būtų ramiau. O apart to, kad noriu laimėti „X faktorių, tai norėtųsi naujų projektų ir iššūkių, nes tai labai mėgstu.“

REKLAMA
REKLAMA

Vos atšventus gimtadienį, virtuvės šefą užgriuvo kiti rūpesčiai – pasiruošimas kasmetinei „Pyragų dienai“, kuriai jis ruošiasi ypatingai atsakingai. „Norėčiau pagaminti sprogstantį pyragą, nes idėja yra susijusi su sprogstančiu noru pabandyti kažką naujo. Smagu, kad esant televizijoje yra tokia laimė – galima juokauti. Televizijoje nebūtinai reikia laikytis nusistovėjusių principų – galima būti vaiku, kuris vis nori pabandyti kažką naujo. Esu dėl to labai laimingas“, – kalbėjo jis.

Anot jo, ši diena yra nepaprastai puiki idėja, prie kurios noriai kasmet prisideda ne tik jis, bet ir daugybė kitų žmonių. „Manau, kad „Pyragų diena“ yra vienas geriausių dalykų, ką daro TV3, nes žmonės gali daryti tai, kas yra labai paprasta, o kartu prisideda ir prie gero tikslo. Pyragai visiems patinka, o man tai tapo kaip tradicija – visi sutinkame, kartu žaidžiame, būna labai smagu. Ši diena  – visuomet laukiama“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad „Pyragų diena“ bus minima lapkričio 6 d. Šios iniciatyvos idėja – kolegoms, draugams, bendramoksliams parduoti savo gamintus pyragus ir už juos surinktas lėšas skirti paramos projektui „Išsipildymo akcija“, kuris jau aštuonioliktus metus padeda itin sunkiomis ligomis sergantiems Lietuvos vaikams.

Paklaustas, kokie itališki desertai jam skaniausi, šefas išskyrė vieną, kuriam, anot jo, atsispirti yra tiesiog neįmanoma: „Mes turime labai daug pyragų, bet ypatingai skanus yra lazdynų riešutų pyragas, kurį per vieną laidą pagaminome kartu su Ali Gadžijevu – jis pristatė savo versiją, o aš – savo. Iš principo, jis tai padarė dėl manęs. Šiam pyragui atsispirti neįmanoma. Galų gale man pavyko jį įtikinti, kad šis pyragas – jėga.“

Dabar Gian Luca džiaugiasi, kad beveik visus itališkus gardėsius pagaminti moka, o jei jam tai nepasiseka iš pirmo karto, jis niekuomet neliūdi. Anot jo, svarbiausia – nenuleisti rankų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų