REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Julie Hauptmann (nuotr. Instagram)

Šiais laikais influenceriai dėl įdomaus turinio ir dar didesnio sekėjų skaičiaus padarytų išties daug ką. Ir nors daugeliui atrodo, kad jie gyvena malonų gyvenimą, kuriame už nieką nemoka, viena nuomonės formuotoja teigia priešingai.

21

Šiais laikais influenceriai dėl įdomaus turinio ir dar didesnio sekėjų skaičiaus padarytų išties daug ką. Ir nors daugeliui atrodo, kad jie gyvena malonų gyvenimą, kuriame už nieką nemoka, viena nuomonės formuotoja teigia priešingai.

REKLAMA

52 metų influencerė Julie Hauptmann tikina, kad per metus išleidžia bent 20 tūkst. savo rankinėms ir drabužiams, kad jos nuotraukos „Instagram“ atrodytų patraukliai.

2 vaikus auginanti milijonieriaus žmona mėgaujasi prabangiu gyvenimu Los Andžele, tačiau pripažįsta – į savo „Instagram“ turinį ji tikrai investuoja daugiau, nei iš jo uždirba. „Vien per pastaruosius 3 metus dizainerių rankims išleidau 58 tūkstančius eurų. Visas savo rankines perku Italijoje ar Paryžiuje. Į Paryžių keliaujame kiekvienais metais, skrendame verslo klase“, – sako ji.

„Drabužiams taip pat išleidžiu nemažai, maždaug 17 tūkst. dolerių per metus. Tiesa, jei tai žinotų mano vyras, jis mane nužudytų. Dievinu „Gucci“, „Zimmerman“, „Dolce & Gabbana“, – vardijo influencerė.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors savo „Instagram“ profiliui moteris išleidžia daugiau, nei iš jo uždirba, ji tame bėdos nemato, mat teigia, jog taip pat rengiasi ir kasdienybėje. Taip pat ji stengiasi negalvoti apie tai, kiek išleidžia.

REKLAMA

Svao „Instagram“ karjerą Julie pradėjo 2017-aisiais, kai metė savo darbą buhalterijos įmonėje. Deja, kai ėmė didėti moters sekėjų skaičius, padidėjo ir vagių susidomėjimas jos prabangiomis rankinėmis.

„Pati mano „Instagram“ idėja yra paremta prabangiomis mano rankinėmis, kurias pasiimu į skirtingas lokacijas, tačiau 2017-ųjų spalį į mano namus buvo įsilaužta. Jie pavogė beveik visas mano rankines – tiek klasikines, tiek pirmąją „Hermes“, kurios laukiau net 3 metus. Tai buvo mano prabangiausia rankinė – už ją mokėjau 10 tūkst. eurų. Dabar jos kaina būtų didesnė“, – atviravo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad būtent tą rankinę įsigyti buvo labai sunku. „Jei pirkti ir batus, ir kitus mados namų siūlomus daiktus, nes kad gautum „Birkin“ rankinę“, tu jau turi būti klientas“, – kalbėjo ji.

Išvis iš moters pavogė rankinių, kurių bendra vertė – 42 tūkst. eurų. Įdomu tai, kad nusprendę, jog gyvena gražiame rajone, influencerė ir jos vyras tuo metu savo namuose nė neturėjo vaizdo kamerų. 

„Iškart pranešėmė tai policijai ir galvojome, kad vagystė bus susijusi su mano socialinių medijų veikla, tačiau niekuomet atsakymo negavome, nes policininkai jų nepagavo. Negalėjau patikėti, kad kažkas šitaip pažeidė mūsų privatumą. Drebėjau ir verkiau dienų dienas dėl savo rankinių. Laimei, šiek tiek nuostolių padengė draugimas“, – prisiminė ji.

Tai nenustabdė Julie nuo noro atkurti visą savo prabangių rankinių kolekciją nuo nulio. „Viskas ne vien dėl „Instagram“ – aš iš tiesų pametusi galvą dėl dizainerių rankinių, tačiau tai padeda ir mano statusui socialiniuose tinkluose“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų