REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Jack Nicholson (nuotr. SCANPIX)

Gražuolė manekenė Bella Hadid neseniai atšventė savo 24-ąjį gimtadienį, o iškart po to užsienio žiniasklaidoje pasirodė ir kita žinia.

8

Gražuolė manekenė Bella Hadid neseniai atšventė savo 24-ąjį gimtadienį, o iškart po to užsienio žiniasklaidoje pasirodė ir kita žinia.

REKLAMA

Pasirodo, kad manekenės širdis jau kurį laiką nebelaisva.

Kaip rašoma cosmopolitan.com, merginą papirko Holivuo legendos, aktoriaus Jacko Nicholsono anūkas Duke’as. Teigiama, kad jų ryšys – tai senų ir naujų Holivudo dinastijų sąjunga. 

Anot portalų, Duke’as ir Bella kartu praleido bent paskutinį mėnesį, nuo to laiko, kai susitiko Niujorke. Negana to, prieš Bellos gimtadienio šventę, kurią ji paminėjo tik su artimiausiomis draugėmis, pora slapčia gimimo dieną paminėjo ir dviese. Visa tai socialiniuose tinkluose atskleista nebuvo, siekiant išlaikyti privatumą.

Tiesa, Duke’as jau ir seniau sukasi tarp garsiausių JAV moterų. Pavyzdžiui, neseniai jis papuošė naujo Lana Del Rey albumo viršelį. Teigiama, kad žvaigždė Duke’ą tiesiog dievino.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad Duke’as seka savo garsiojo senelio pėdomis, mat taip pat svajoja apie aktoriaus karjerą. Kol kas jis yra pasirodę seriale „Us“.

O štai jo tėvai – nė kiek nesusiję su aktoryste. Duke’o mama Jennifer yra dizainerė, o tėvas Markas – profesionalus banglentininkas. Net Duke’o vardas yra skirtas pagerbti garsiajam havajiečių banglentininkui, Duke’ui Kahanamoku. Aktoriaus tėvai susipažino mokykloje, kurią lankė kartu su Baracku Obama. 

REKLAMA

O štai su savo seneliu, anot Duke’o, jiedu apie aktorystę nešneka, mat iš pradžių Duke’as svajojo ne apie aktoriaus, o apie režisieriaus karjerą. 

Vis dėlto apie D. Nicholsono privatų gyvenimą nėra daug žinoma – jis nė neturi asmeninės „Instagram“ paskyros. 

O štai jo naujai mylimajai Bellai – tai pirmi santykiai po nesibaigiančių skyrybų su atlikėju The Weeknd. Pora ėmė susitikinėti 2015-aisiais, o po to ne kartą skyrėsi ir taikėsi, kol galiausiai 2019 metais galutinai nusprendė savo santykiuose padėti tašką. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų