REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Nick Cannon ir Kim Kardashian (nuotr. Vida Press)

Kardashian seserys žinomos dėl daugybės priežasčių, ir nors pačios juokauja, kad neturi jokio talento, jų gyvenimus ilgus metus stebėjo milijonai žmonių visame pasaulyje. 

3

Kardashian seserys žinomos dėl daugybės priežasčių, ir nors pačios juokauja, kad neturi jokio talento, jų gyvenimus ilgus metus stebėjo milijonai žmonių visame pasaulyje. 

REKLAMA

Vis dėlto kai kalba pasisuka apie tai, kas tiksliai išgarsino Kim ir visą Kardashian klaną, žmonių nuomonės neretai išsiskiria.

Vieni teigia, kad Kim išgarsėjo tapusi Paris Hilton asistente, o štai kiti tikina, kad Kim populiarumas šoktelėjo tik tada, kai viešumoje pasirodė jos ir jos buvusio vaikino Ray J sekso juosta.

Kim ir Ray susitikinėjo nuo 2003 iki 2006 metų, vis dėlto ji išplatinta buvo tik po poros skyrybų, 2007 metais.

Juosta pasidalijo kompanija, pavadinimu „Vivid Entertainment“. Jie patys teigė, kad visa tai jiems atsiėjo kone 850 tūkst. eurų. Kim netrukus juos padavė į teismą, tačiau vėliau sutiko bylą nutraukti mainais už 4,2 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, kurį laiką sklandė ir kitokie gandai, neva iš tiesų dukros sekso juostą paplatino jos mama, kuri yra ir Kim vadybininkė. Vis dėlto tokia informacija viešumoje visuomet buvo neigiama.

REKLAMA

Vis dėlto būtent minėta juosta šeimą pavertė itin populiaria – jau po kelių mėnesių pasirodė pirmieji „Keeping Up With the Kardashians“ epizodai.

Tiesa, kai sekso juosta pasirodė viešumoje, Kim buvo ką tik išsiskyrusi su savo kitu buvusiu vaikinu, Nicku Cannonu, su kuriuo susitikinėjo pusmetį. Nickas tikino, kad būtent minėta juosta paskatino jų išsiskyrimą.

2012 metais Nickas viename interviu atskleidė, kad jis metė K. Kardashian, mat ji melavo ir teigė, kad tokia juosta apskritai neegzistuoja. „Tai buvo mano bėda. Mes apie tai kalbėjome, ir ji pasakė, kad tokios juostos nėra. Jeigu ji būtų buvusi nuoširdi, aš būčiau su ja likęs, nes būčiau supratęs, jog visa tai įvyko prieš mane, o ji – išties šauni mergina“, – sakė Nickas.

REKLAMA
REKLAMA

Ir nors apie Kim Nickas atsiliepia tik geruoju, sakydamas, kad ji – vienas maloniausių jo pažįstamų žmonių, vis tiek niekuomet jei neatleido už tai, kad sutrypė jo pasitikėjimą.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad visai neseniai Kardashian klanas pasidalijo liūdna žinia. Po 14 metų nutraukiamas garsusis realybės šou apie šeimos nuotykius, „Keeping Up With the Kardashians“. Transliutojas „E!“ tikino, kad taip nuspręsta dėl to, jog šeima po tiek metų panoro pradėti gyventi be kamerų. 

Per šiuos metus daugybė seserų retkarčiais norėdavo nustoti filmuotis, o ypatingai – Kourtney. Tuo tarpu Kim šiais metais patyrė didžiulių sunkumų bendraudama su savo vyru reperiu Kanye Westu, ir kai ko filmuoti taip pat nebenorėjo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šou metu buvo parodytos didžiausios dramos ir ryškiausi šeimos pasiekimai, taip pat nušviesta itin trumpai trukusi Kim Kardashian ir Kriso Humphries santuoka, parodyta, kaip Kim išteka už Kanye, kaip moterį plėšikai užpuolė Paryžiuje, kaip Khloe išsiskyrė su savo pirmuoju vyru Lamaru Odomu, ir kaip Kylie ir Kendall tėvas Bruce’as tapo Caitlyn Jenner. 

Žinia, kad realybės šou nutraukiamas, Kim su gerbėjais pasidalijo ir socialiniuose tinkluose. „Mieli gerbėjai, su skaudančia širdimi pranešame, kad priėmėme sunkų sprendimą ir nusprendėme atsisveikinti su „Keeping up With the Kardashians“. 

Vėliau Kim dėkojo, kad gerbėjai jų šou stebėjo ir gerais, ir prastesniais laikais, ir laimėje, ir tuomet, kai netrūko ašarų. „Mes visuomet branginsime nuostabius prisiminimus ir žmones, kuriuos sutikome pakeliui“, – rašė Kim.

„Be „Keeping Up With the Kardashians“ šiandien nebūčiau ten kur esu. Esu nepaprastai dėkinga visiems, kurie žiūrėjo ir palaikė mane ir mano šeimą per šiuos 14 nuostabių metų. Dėl šio šou esame ten, kur esame ir mes visuomet būsime skolingi tiems, kurie vaidino rolę formuodami mūsų karjeras ir keisdami mūsų gyvenimus“, – atviravo žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų