REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų lauks jau antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai. Čia savo jėgas išbandys ir Lietuvos baidarininkas, pasaulio čempionato prizininkas, Andrej Olijnik.

Šį sekmadienį TV3 žiūrovų lauks jau antroji muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ laida. Jos metu dėl vietos tiesioginiuose finaluose kovos vaikinai. Čia savo jėgas išbandys ir Lietuvos baidarininkas, pasaulio čempionato prizininkas, Andrej Olijnik.

REKLAMA

Dar prieš „Kėdžių iššūkio“ etapą naujienų portalui tv3.lt vyras pasakojo, kad muzika jo hobiu tapo visai neseniai. Jis ne tik groja gitara, dainuoja, tačiau ir kuria dainas.

Praėjusį sekmadienį žinomas šalies baidarininkas irklą iškeitė į mikrofoną ir lipo ant didžiosios scenos. Vyras neslėpė, kad muzika jo gyvenime atsirado visai neseniai.

„Praktiškai niekas manęs nesieja su muzika. Tai yra mano laisvalaikis, stengdavausi save tobulinti. Per muziką aš realizuoju save. Muzika atsirado mano gyvenime tada, kai man buvo 24-eri. Atsirado gitara, ir aš užsikabinau. Praktiškai iki tol nebuvau nei dainavęs, nei grojęs“, – atviravo pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras mėgsta kelti sau iššūkius bei tikslus, todėl kartą jis nusprendė, kad nori išmokti groti gitara: „Tai man labai patiko, todėl nusprendžiau tęsti mokymus, tobulėti. Ir iki šiol save šioje srityje tobulinu. Tačiau dainuoti aš praktiškai nei mokiausi, nei moku iki šiol. Kai sužinojau, kad dalyvausiu projekte, ėmiau mokytis. Tris savaites lankiausi pas Povilą Meškėlą. Skyriau kiek įmanoma daugiau laiko dainavimui. Nenorėjau apsijuokti.“

REKLAMA

Nepaisant to, kad A. Olijnik ilgai galvojo dėl dalyvavimo projekte, tačiau galiausiai jis pasiryžo save išbandyti visai kitu amplua.

„Tikrai dvejojau dėl dalyvavimo šiame projekte. Neįsivaizdavau savęs scenoje, nes lyg ir turiu scenos baimę. Mano didžiausias iššūkis buvo nugalėti šią baimę. Manau, kad būtų kvaila, jei šio iššūkio aš nepriimčiau. Esu sportininkas, todėl toks iššūkis gali būti tik vieną kartą gyvenime“, – šypteli jis.

Anot A. Olijnik, jo žmona jį visada palaiko, todėl ir šį kartą nebuvo jokių išimčių: „Mano žmona iš prigimties yra rami, jos reakcija į tai buvo tokia pat. Ji visada mane labai palaiko. Aš pats gal labiau dvejojau. Į šią veiklą žiūriu labai savikritiškai. Pastebėjau, kad sporte save kritikuoju mažiau, nei šioje veikloje. Tikrai savimi nepasitikiu. Ilgą laiką grojau tyliai ir ramiai. Tik po 2 metų apie mano šį hobį sužinojo draugai.“

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, praėjusį sekmadienį jis pristatė savo kūrybos dainą, kurią dedikavo savo žmonai. „Visa mano kūryba yra skirta artimiems žmonėms. Mano kūrybą pirmoji išgirsta žmona bei vaikas. Jie yra mano pirmieji vertintojai. 

Stengiuosi kurti dainas iš jausmo. Galbūt todėl yra labai sunku atskleisti savo kūrybą, nes ji yra iš mano vidaus. Nežinau, ar ta kūryba yra kažko verta, todėl sunku ją atskleisti auditorijai“, – atviravo sportininkas.

Andrejaus Olijniko pasirodymas:

Baigdamas pokalbį apie projektą, žinomas šalies vyras tikino, jog šiame projekte tikisi daug ko išmokti: „Tikiuosi, kad įgysiu naujų patirčių. Noriu gerai atlikti savo darbą. Save vertinu realiai. Noriu būti čia ir dabar. Užduotis iškeliu pats sau, todėl noriu jas įgyvendinti teisingai. Pažiūrėsime, kaip seksis.“

„X faktorius. Žvaigždės“ – sekmadienį 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų