REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Olga Buzova (nuotr. SCANPIX)

Televizijos laidų vedėjų darbas tikrai nėra paprastas, o klaidų daro visi, vis dėlto kai kurios iš jų – nedovanotinos. 

5

Televizijos laidų vedėjų darbas tikrai nėra paprastas, o klaidų daro visi, vis dėlto kai kurios iš jų – nedovanotinos. 

REKLAMA

Populiarios rusų laidos vedėja Olga Buzova visai neseniai savo darbo vietoje pasirodė neblaivi, o tą pastebėjo ne tik kolegos, bet ir žiūrovai.

Realybės šou „NAMAS 2“ išgarsėjusi moteris ne kartą yra šokiravusi publiką, tačiau toks „pokštas“ – pirmas jos karjeroje. Pasirodo, kad prieš tiesioginį eterį moteris šėlo su draugėmis, todėl vakaras pakrypo netikėta linkme.

Tą pastebėjo ir Olgos kolega, Andrejus Čerkasovas, kuris iš pradžių į perdėtai linksmą kolegę žiūrėjo nedrąsiai, tačiau ji netrukus tapo kiek adekvatesnė.

Tiesa, kitaip nei kolega, dauguma moters gerbėjų ją už tai pasmerkė. „Kodėl verta tai transliuoti? Jei prisigėrei, lik namie“, „Kodėl tai nebuvo iškirpta? Gėda“ – pastebėjo jie.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto buvo ir tokių, kurie moters smerkti nepuolė. „Ar ji nėra žmogus? Ji atsiprašė, palikite ją ramybėje“, „Mes juk visi nesame be nuodėmės – pasitaiko visko“ – antrino kiti.

REKLAMA

Įdomu tai, kad pati TV laidų vedėja savo elgesio nė nepalaikė netinkamu, vis dėlto gerbėjų atsiprašė.

„Buvau geros nuotaikos, sutikau savo drauges ir kiek atsipalaidavau. Tik vienąkart per 16 metų tiesioginiame eteryje leidau sau pasirodyti neblaivi – tikiuosi, kad man tai atleisite“, – savo „Instagram“ paskyroje sakė ji.

Tiesa, ne ką mažiau keistas kuriozas visai neseniai nutiko ir vienai Ukrainos TV laidų vedėjai Marichkai Padalko, kuri tiesioginio eterio metu neteko danties.

Tiesa, moteris, kaip tikra profesionalė, į tai beveik išvis nesureagavo ir kalbėjo taip, kaip kalbėjusi anksčiau – net ir tokia nesėkmė jos neprivertė žiūrovams parodyti, kad kažkas ne taip. Taigi vietoje to, jog sureaguotų į ypatingai netikėtą situaciją, ji paprasčiausiai perėmė dantį į savo ranką ir toliau kalbėjo taip, lyg nieko nė nebūtų nutikę.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vėliau apie savo situaciją moteris prabilo asmeninėje „Instagram“ paskyroje. 

„Tiesą pasakius, tikėjausi, kad šis incidentas praeis niekeno nepastebėtas. Deja, panašu, kad abejojome savo žiūrovų pastabumu“, – pridėjo ji.

TV laidų vedėja rašė, jog tai – pats netikėčiausias ir kurioziškiausias įvykis, nutikęs per 20 jos karjeros metų. 

„Tiesioginės transliacijos tuo ir yra nuostabios, mat visuomet yra netikėtos“, – kalbėjo ji.

3 vaikus auginanti M. Padalko teigė, kad jos dantis tikriausiai iškrito todėl, kad prieš 10 metų su savo dukra turėjo vieną nemalonų įvykį. Jos dukra pagriebė metalinį žadintuvą ir su juo netyčia kirto mamai, kai ši netikėtai nusižiovavo. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nusprendusi pagražinti savo šypseną, TV laidų vedėja neseniai ryžosi danties korekcijai, tačiau pamiršo, kad po to reikėtų atsisakyti kieto maisto – būtent ši klaida, anot jos, privertė jos dantį iškristi matant visam pasauliui.

„Visose situacijose išlikite ramūs. Pasimatysime rytoj, pasauli“, – linksmai rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų