Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Wilnius Kownas bybis gaunas
Mes baigiam pamiršti savo virtuvėje tradicijų,bėgam į užeigas ir šėryklas per didžiasias metų šventes bėga šikarniai paėst o kad susėst su artimaisiais prie bendro stalo su tradiciniais užkandžiais jau nebe lygis,pasidalint nuotykiais ar metų įvykiais jau nebe lygis,paskui verkia neišgyvena per brangu
@Noir
Jeigu jūs taip darot, tai nereiškia, kad taip daro visi. Iki šiol didžiąsias metų šventes švenčiame namuose.
Tegul jis uzsidaro ir isvaziuoja i kita sali o ne myza cia. Jo maista uz tokias kaina tik i sekcija deti o ne valgyti
@Jonas
Jis važiuos,jau prisivažinėjo ir parlėkė.Visur gerai,kur mūsų nėra.
jau kiek laiko, tiesiog amžinai verkia toji šiškauskienė, čeprackas taip pat. O k jie gyvena, tai gerai, bet jiem vis pelno negana. BESOČIAI. O mes namie pavalgom sočiai ir be jų restoranų. Tegu turistai juos peni :)))))))
L. Čeprackas atviravo, kad šiandien didesnė maitinimo įstaigų dalis dirba tik tam, kad susimokėtų pridėtinės vertės mokestį (PVM), kuris „kiekvieną mėnesį kelia siaubą“, ir išmokėtų žmonėms algas, o kas liks – neaišku.
:D zmogelis viesai trolina.. PVM yra isklaiciuotas i kaina is anksto zinant sanaudas zinant atlyginimus ir jo papildomai skaiciuot nereikia nes jis imoketas i kasa su kiekvienu kepsniu ir yra kasoj ir jis nieko is jusu negasdina nes jei atejo klientas tas mokestis jau kasoj
:D zmogelis viesai trolina.. PVM yra isklaiciuotas i kaina is anksto zinant sanaudas zinant atlyginimus ir jo papildomai skaiciuot nereikia nes jis imoketas i kasa su kiekvienu kepsniu ir yra kasoj ir jis nieko is jusu negasdina nes jei atejo klientas tas mokestis jau kasoj
Yra priežastis - beveik neįmanoma taip vadinamuose restoranuose surasti gerą, skanų maistą arba porcijos tokios, kad padidinamo stiklo reikia, kad įžiūrėti, ką tau atnešę. Net nacionalinio patiekalo kaip cepelinai - tikrų cepelinų su žiburiu nerasi LT. Net pakelės kavinėse važiuojant į Suvalkus Lenkijos teritorijoje daug skanesni ir tikri cepelinai nei kad LT daromi iš pakelių su miltais ir manai ir keliais sumakliavoti cepelinai. Niekur tokio Š..no maisto žmonės nepakiši kitose šalyse, o Lt žmonės nereilūs, valgydami Š..ą nepasakys, kad tai Š...as, bet tiesiog daugiau neis į tokias įstaigas. Taip kad nėra ko stebėtis. Nėra gero normalaus maisto, nebus ir klientų.
Problema, Čepreckai, yra tai, kad nemaža dalis restoranų, ypač Vilniuje, orientuojasi į aukštas pajamas turinčius gyventojus, prabangų pragyvenimo lygį... O tokių ne tiek jau ir daug, vadinasi tokių restoranų per daug ir nori ar nenori reikia arba bankrutuoti, arba nusileisti į žemesnį lygį, orientuotis į vidutines ir žemesnes pajamas turinčius gyventojus. Jei neleidžia ambicijos-bankrotas, visada atsiras kas užims atsilaisvinusią vietą-konkurencija. O PVM lengvatos problemos neišspręs. Dauguma gyvena ne taip gerai, kaip rodoma oficialiai...
Kvailas šefas :DDD
Blogiausias lietuvių įprotis tai daug, pigiai ir skaniai pavalgyti! Na, tokie poreikiai tai jau tikrai nesuderinami su mūsų prabangių restoranų politika! O dar kur sumažėjes alkoholio vartojimas - ką, jie visi ant kokso perėjo? Kažkaip mažai tikėtina. Sabotuoja? Nenori, kad BVP augtu? Kur čia šuo pakastas? Valdžia turėti priimti isatyminius potvarkius, kad kiekvienas suauges (20 m.) Lietuvos pilietis bent porą kartų per mėn. būtinai apsilankytu restorane ir išleistu jame bent 20% savo gaunamų pajamų. Kitaip mūsų laukia neišvengiamas bankrotas ir bedarbių mąsės su mąsiniais protestais.
Neturiu tiek pinigų, be to, jei ir turėčiau, tai vis tiek man ta restoraninė kultūra yra svetima. Patinka skaniai valgyti, bet visos tos taisyklės varžo ir trukdo atsipalaiduoti. Gyvenimas ir taip pilnas visokių susivaržymų.
Šefas Liutauras Čeprackas dėl uždaromų restoranų kaltina mokesčius ir lietuvių įpročius