REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo šiol „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ paslaugų vartotojai gali naudotis nauja elektronine savitarnos sistema, kuri klientams suteikia galimybę valdyti daugiau paslaugų ir gauti daugiau informacijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Kurdami naują savitarnos sistemą siekėme, kad klientams būtų saugu, patogu ir paprasta ja naudotis. Supaprastinome prisijungimo procesą, suteikėme vartotojams galimybę patiems administruoti daugiau paslaugų, susiejome savitarną su internetinės bankininkystės sistemomis“, - sakė „Omnitel“ viceprezidentas komercijai Remigijus Štaras.

REKLAMA

Pasak jo, naujoji savitarnos sistema klientams sutaupys laiko, kadangi prie jos galima prisijungti ne tik internetu kompiuteryje, bet ir internetu mobiliajame telefone., sakoma „Omnitel“ pranešime spaudai.

Prie „Omnitel“ savitarnos sistemos galima prisijungti adresu www.omnitel.lt/savitarna arba „Omni SurfPort“ portale mobiliajame telefone, adresu wap.sp.lt, skiltyje „Savitarna“. Jungiantis per „Omni SurfPort“ portalą, vartotojams nereikės įsiminti slaptažodžių – prie savitarnos prisijungiama automatiškai per mobilųjį telefoną.

REKLAMA
REKLAMA

Paprasta prisijungti ir naudojantis internetu kompiuteryje – registruojantis sistemoje, klientui tereikia įvesti savo mobiliojo telefono numerį, į kurį SMS žinute bus atsiųstas vienkartinis prisijungimo slaptažodis. Prisijungęs prie sistemos, klientas turės galimybę susikurti savo nuolatinį slaptažodį.

Nauja ir tai, kad, prisijungdami prie „Omnitel“ savitarnos adresu www.omnitel.lt/savitarna, vartotojai gali patvirtinti savo tapatybę per internetinės bankininkystės sistemą. Patvirtinę savo tapatybę per internetinės bankininkystės sistemą, privatūs „Omnitel“ ir „Omnitel Extra“ vartotojai galės visiškai valdyti visus savo telefono numerius – peržiūrėti informaciją apie sąskaitas, mokėjimo planus bei paslaugas, keisti mokėjimo planą, užsakyti paslaugas, papildyti „Omnitel Extra“ sąskaitą internetu ir t.t.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų