REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasaulio ir Europos kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas antrąją šv. Velykų dieną vietoje margučių ridenimo dar kartą gulėsi ant tatuiruočių stalo. Tęsdamas savo sumanymą Kuvaldos pravardę turintis vienas pajėgiausių Lietuvos kovotojų ant dešinės rankos įamžino Vytį.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai mūsų protėvių pagerbimas bei priminimas sau ir kitiems, kokį sunkų kelią jie nuėjo, kad galėtume būti ten, kur esame dabar, - pasakojo S. Maslobojevas. – Be to, visada norėjau savo šalies simboliką nešioti.“

REKLAMA

Apie keturias valandas trukęs stilizuoto Vyčio tatuiravimas, anot sportininko, ne paskutinis piešinys ant jo kūno: „Dar norėčiau ant tricepso žodžių, skirtų Tėvynei. Tik dar neapsisprendžiau, kokių.“

Kovotojas tvirtino, kad tai galėtų būtų Lietuvos himno žodžiai „Tegul meilė Lietuvos dega mūsų širdyse“ arba eilutė iš kitos dainos – „Lietuvos žemę man likimas dovanojo“. Taip pat būtinai atsiras vietos ir Sergejaus vaikų vardams.

REKLAMA
REKLAMA

Apsispręsti laiko Kuvalda tikrai dar turės – kol gydosi „KOK World GP“ turnyro pirmoje kovoje sulaužytą plaštaką. „Jau nebeskauda kai lankstau pirštus langetėje. Už dviejų savaičių ją nuims ir pradėsiu mankštinti ranką. O po mėnesio jau turėčiau tvirtai stovėti ringe“, - tvirtino S. Maslobojevas.

Priminsime, kad ant „Sparta Gym“ klubo žvaigždės krūtinės dešinės pusės neseniai atsirado didelis piešinys, vaizduojantis senovės Spartos kario šalmą ir skydą. „Jau kurį laiką norėjau pratęsti savo seną tatuiruotę, o šiuo metu pas mane pradėjo sportuoti tatuiruočių meistras Aleksandras Astrauskas. Sutarėme, kad skirs laiko ir padarysim“, - komentavo sumanymą kovotojas.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų