• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien – jau penkta Pasaulio futbolo čempionato ir tuo pačiu mano eksperimento „1000 Lt iššūkis“ diena. Nors vakar iš trijų mano pasirinktų įvykių pasiteisino tik vienas, diena buvo pelninga – Olandija pirmą kėlinį sužaidė lygiosiomis, bet pergalę mače su danais vis tik iškovojo, todėl iš pastatytų 25 Lt laimėjau 110 Lt.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, nepasisekė su kitais dviem įvykiais: Kamerūnas nelaimėjo nei pirmo kėlinio, nei rungtynių (-30 Lt), o italai gavo tik vieną geltoną kortelę (-40 Lt). Taigi nepaisant to, kad vakar balansas buvo +15 Lt, mano „Unibet“ sąskaita iš pradinės 1000 Lt sumos šiuo metu yra nusmukusi iki 950 Lt.

REKLAMA

Šiandien 14 val. 30 min. į aikštę išbėgs F grupės komandos – Slovakija ir Naujoji Zelandija. Dvikovos favoritais „Unibet“ laiko slovakus: už jų pergalę siūlo koeficientą – 1,43, už lygiąsias – 4,2, už zelandiečių – 8,7.

Slovakai, aplenkę tokias rinktines, kaip Lenkiją, Čekiją ir Slovėniją, japo Europos zonos 3-iosios atrankos grupės nugalėtojais ir pirmą kartą per savo istoriją pelnė kelialapį į Pasaulio futbolo čempionatą.Nors Slovakijos komanda yra vienintelė šių pirmenybių debiutantė, jos tikslas – išeiti į kitą etapą.

REKLAMA
REKLAMA

Norint tai pasiekti pergalė prieš šiandieninę varžovę Naująją Zelandiją yra būtinybė, o komandai, kuriose gretose žaidžia FC „Liverpool“, „Man. City“, „Napoli“, „Wolfsburg“ ir kitiems garsiems klubams atstovaujantys futbolininkai, ši užduotis – tikrai įvykdoma. Tuo labiau, kad Naujosios Zelandijos kaimynė Australija savo pirmąsias rungtynes vokiečiams pralaimėjo net 0:4.

Nors slovakai – ne vokiečiai, galima neabejoti, kad būtent jie kontroliuos mačo eigą , tempą ir diktuos savo sąlygas.

„Stengsimės laimėti žaisdami atakuojantį futbolą. Nors mačas nebus lengvas, manau, kad mūsų komanda – stipresnė“, – pareiškė Slovakijos rinktinės treneris Wladimiras Weissas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prognozuoju slovakų pergalę, o mano pasirinkimas toks: Slovakija rungtynes laimės rezultatu 2:0 arba 2:1 („Unibet“ koeficientai: 6,5 ir 9,25). Statymo suma – iš viso 34 Lt (20 Lt ir 14 Lt.)

Jeigu kuris nors iš mano pasirinktų variantų pasitvirtins, iš išleistų 34 Lt laimėsiu 130 Lt.

Kitus šios dienos statymus iš rungtynių tarp Dramblio Kaulo Kranto ir Portugalijos bei Brazilijos ir Šiaurės Korėjos pateiksiu 12 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų