REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Italų superautomobilių gamintojas „Lamborghini“ savo naują modelį, „Gallardo“ įpėdinį, žada parodyti dar iki šių metų pabaigos. Na o dabar jau žinomas ir naujojo modelio vardas – teigiama, kad automobilis gaus „Huracane“ vardą. Šis vardas – tai improvizacija senovės majų ugnies ir audrų dievo Urakano tema.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo manoma, kad šis automobilis gaus „Cabrera“ vardą, tačiau britų automobilinės spaudos šaltiniai patvirtino, kad italai jau oficialiai užregistravo „Huracane“ vardą.

Šis automobilis dalysis platforma su naujos kartos „Audi R8“. Tačiau „Huracane“ bazė turėtų būti 30 mm mažesnė. Jei tikėtume gandais, automobilio „širdimi“ bus atnaujintas 5,2 litro darbo tūrio V10, kurio galia sieks 610 a.g. Ambicingas motoras atitiks kitais metais įsigaliosiančius „Euro 6“ taršos reikalavimus. Variklis bus agregatuojamas su mechanine 6-ių pavarų dėže arba 7 pavarų automatu. Bazinė automobilio versija – su visų ratų pavara. Tiesa, gali būti, kad visiškiems ekstremalams vėliau bus paruošta ir „Huracane“ versija tik su galinių ratų pavara.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų