REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šių metų lapkritį turėtų pasirodyti naujas filmas apie agento Džeimso Bondo nuotykius. Filme „Skyfall“ vėl pasirodys legendinis sportinis kupė „Aston Martin DB5“ – šis klasikinis automobilis pastebėtas Škotijoje, kur šiuo metu filmuojama naujausios „bondiados“ gaudynių scena.

REKLAMA
REKLAMA

Filme prie automobilio vairo sėdės aktorius Daniel Craig, o „DB5“ bus su tokiais pačiais numeriais (BMT 216A), kaip ir 1964 metų filme „Goldfinger“, kur „Aston Martin“ tapo vos ne kasdienių britų žvalgybos agento „007“ palydovu. Tai tapo savotiška tradicija. Be juostos „Goldfinger“, kur „Aston Martin DB5“ atliko pagrindinio Džeimso Bondo automobilio rolę, šie ratuoti aktoriai taip pat pasirodė filmuose „Kamuolinis žaibas“, „Auksinė akis“, „Rytojus niekuomet nemiršta“ ir „Kazino Royal“

REKLAMA

Šis klasikinis automobilis pastebėtas Škotijoje, kur šiuo metu filmuojama naujausios „bondiados“ gaudynių scena. (nuotr. Gamintojo)Šis klasikinis automobilis pastebėtas Škotijoje, kur šiuo metu filmuojama naujausios „bondiados“ gaudynių scena. (nuotr. Gamintojo)

Beje, 2010 metų pabaigoje, vienas iš filmuose „Goldfinger“ ir „Kamuolinis žaibas“ filmuotų „Aston Martin DB5“ buvo parduotas aukcione už 2,9 milijono britiškų svarų. Šiame automobilyje buvo tokie Džeimso Bondo „žaisliukai“, kaip automatiškai keičiami numeriai, krėslai-katapultos ir integruoti kulkosvaidžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų