• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žuvies vynas

Prancūzai iš vynuogių gamina šampaną, korėjiečiai į savo gaminamus gėrimus deda ženšenio, o meksikiečiai distiliuoja kaktusus ir gamina tekilą. Nuo jų nenori atsilikti ir kinai. Jie iš žuvų pagamino vyną. Sunas Kemanas pastatė vyno daryklą, kurioje žuvys bus plaunamos, verdamos ir fermentuojamos, kol galiausiai virs vynu. Kompanija, gaminsianti vyną, jau gavo keletą užsakymų iš Japonijos, Rusijos ir pačios Kinijos. Pasak ekspertų, vynas labai maistingas ir silpnas. Tikėkimės, šis gėrimas neturi specifinio žuvies kvapo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų