1. Gerkite stiprią žaliąją arba juodąją arbatą su raudonėlio, melisos ar mėtų priemaiša.
2. Kas valandą išgerkite šiltos ramunėlių arbatos.
3. Tinka keliskart per dieną išgerti po 20 lašų valerijono šaknų antpilo.
4. Šaukštą rugiagėlių žiedų užpilkite stikline verdančio vandens, šiltai palaikykite 2 valandas, perkoškite. Gerkite po pusę stiklinės 3 kartus per dieną.
5. Šaukštą juodojo šeivamedžio žiedų užpilkite stikline verdančio vandens, palaikykite 10-15 minučių, perkoškite ir gerkite po pusę stiklinės 3 kartus per dieną, prieš valgį. Šią arbatą galima paskaninti medumi arba cukrumi.
6. Į juodąją arbatą įberkite kelis grūdelius cinamono ir įtarkuokite citrinos žievės. Gerkite po pusę stiklinės prieš valgį.