REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
70
Leticija Anankaitė (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu vis daugiau žinomų merginų ir moterų ryžtasi įvairioms procedūroms ar operacijoms, kurios leistų išryškinti jų natūralų grožį. Ir nors daugelis tai vis dar slepia ar neigia, atsiranda ir tokių, kurios apie tai kalba drąsiai.

70

Pastaruoju metu vis daugiau žinomų merginų ir moterų ryžtasi įvairioms procedūroms ar operacijoms, kurios leistų išryškinti jų natūralų grožį. Ir nors daugelis tai vis dar slepia ar neigia, atsiranda ir tokių, kurios apie tai kalba drąsiai.

REKLAMA

Ilgus metus apie didesnę krūtinę svajojusi žinoma tinklaraštininkė Leticija Anankaitė nusprendė atsikratyti kompleksų – mergina neseniai ryžosi krūtinės didinimo operacijai.

Keliais dydžiais krūtinę pasididinusi mergina visą savo kelionę drąsiai rodė ir socialinių tinklų vartotojams, o dabar apie tai viešai prabilo ir naujienų portalui tv3.lt.

Ar apie didesnę krūtinę svajojai ilgai? Kas galiausiai paskatino ryžtis šiam žingsniui?

Apie didesnę krūtinę svajodavau jau nuo pat vaikystės, tik tada dar turėjau vilčių, kad ji pati užaugs (juokiais). Man krūtinė yra gražiausia moters kūno dalis, moteriškumo simbolis. Atėjus paauglystei visoms merginoms aplink mane krūtinė pradėjo augti, na, o man – nė iš vietos. Tada tai atrodė lyg prakeiksmas – kodėl vienintelis dalykas, apie kurį svajojau nuo mažens, man nevyksta? Kiek patyčių sulaukdavau dėl savo berniukiškos krūtinės, tai nė nesuskaičiuosiu.

REKLAMA
REKLAMA

Laikui bėgant išmokau su tuo gyventi, pamilau save tokią, kokia esu. Bet noras taip ir neišnyko. Paskutinis lašas, kuris paskatino operuotis, gana juokingas. Su viena blogere buvome renginyje ir pokalbis pakrypo apie operacijas. Pasirodo, mano draugė jau prieš 10 metų pasidariusi šią operaciją ir yra be galo patenkinta. Nusivedė ji mane į tualetą ir parodė, kaip atrodo, davė paliesti (juokiasi).

REKLAMA

Negaliu nesijuokti prisimindama šią istorija, bet krūtinė atrodė taip gražiai ir tikroviškai, kad jau tą pačią naktį sapnavau, kaip guluosi ant operacinės stalo, o pabudusi ryte jau pradėjau domėtis klinikomis.

Kaip į tai, kad nori tokios operacijos, reaguodavo artimieji, draugai?

Draugai tam ir yra – jie visi palaikė. Mano vaikinas matydavo mane nuolat prieš veidrodį bandančią susispausti krūtinę ir besigrožinčią, kaip gražiai atrodytų. Na, o šeima… Čia jau sunkiau. Labai bijojau pasakyti mamai, bet ji nugirdo, kaip kalbuosi su drauge, kad darysiuosi operaciją (tik neišgirdo, kokią). Galiausiai, mama labia supyko ir nešnekėjo su manimi visą dieną. Atėjus vakarui ji manęs paklausė, kokią operaciją galvoju darytis. Pasakius, kad krūtinės, mamai palengvėjo. Pasirodo, ji galvojo, kad noriu operuotis nosį, todėl labai ant manęs supyko (mano nosis panaši į tėčio).

REKLAMA
REKLAMA

Ar prieš operaciją baiminaisi? 

Ir taip, ir ne. Buvau užtikrinta, kad tikrai to noriu. Bet labiausiai bijojau neatsibusti po narkozės. Nežinau, kodėl, bet turėjau tokią baimę.

Kaip praėjo operacija, kiek laiko vyko gijimo procesas?

Operacija praėjo puikiai, gijimo procesas vis dar tęsiasi. Krūtinė pilnai sugyja maždaug per 3 mėnesius. Kiekvienai merginai gijimo procesas yra skirtingas. Nemeluosiu, 3-5 dienas tikrai labai skaudėjo, bet jas iškentėjus akyse prašviesėjo ir su kiekviena diena darėsi vis lengviau.

Ar esi patenkinta rezultatu?

Esu labai patenkinta rezultatu! Nei pridėčiau, nei atimčiau, atrodo tobulai, būtent taip, kaip ir norėjau visą gyvenimą. O svarbiausia, ir atrodo, ir jaučiasi kaip natūrali krūtinė, nes dariausi po raumeniu. Taip pat ateityje tai nekenks maitinant vaikelį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažnai išoriniai pokyčiai suteikia ir naujo pasitikėjimo savimi viduje. Ar taip nutiko ir šiuo atveju?

Net nežinau. Kol kas dar nebuvo progos tuo įsitikinti. Vis dar nešioju pooperacinę liemenėlę, kuri trukdo pasidžiaugti rezultatu. Tačiau kam jau kam, bet man pasitikėjimo savimi ir taip niekada netrūko. Tad su krūtine, ar be, aš likau tokia pati, kokia ir buvau.

Daugelis merginų slepia savo patobulinimus. Kodėl nusprendei savo kelionę rodyti atvirai savo sekėjams?

Man tai atrodo tiesiog kvaila. Mano atveju, kai buvau pagarsėjusi kaip „lenta“, tai slėpti būtų absurdiška. Grynai, kaip Kylie (Kylie Jenner, – red. past.) lūpų situacija.

Gyvenu atviromis kortomis, nes ir taip pasirinkau socialinių tinklų kelią. Dalinuosi kiekvienu gyvenimo žingsniu, tad kodėl nepasidalinti ir šiuo? Tuo labiau, kad tai man pritraukė tokį būrį nerealių, palaikančių merginų! Nuo pat pirmo įrašo apie operaciją pradėjau sulaukti gausybės žinučių iš merginų su tokia pačia mažos krutinės problema. Taip pat iš merginų, kurios jau pasidariusios operaciją. Man buvo taip gera bendrauti su kiekviena mergina ir aš labia džiaugiuosi, kad žmonės pagaliau moka skleisti ne tik negatyvą, bet ir pozityvą, palaikymą.

REKLAMA

Kaip manai, kodėl vis dar didelis skaičius merginų bando nuslėpti savo pokyčius? Iš kur tai galėtų kilti?

Nes pasaulyje pilna piktų ir neįdomių žmonių. Visi bando brukti savo nuomonę. Na, bet juk tai tavo gyvenimas, tad ir gyvenk jį dėl savęs, o ne dėl kitų žmonių nuomonių. Juk geriau senatvėje gailėtis dėl dalykų, kuriuos padarei, nei gailėtis, kad net nepabandei.

Kokias dar grožio procedūras/patobulinimus esi išbandžiusi?

Esu pasiputlinusi lūpas, bet nė nepavadinčiau to putlinimu – leidausi mažiausią dozę, kokią tik įmanoma, tam, kad išlyginčiau ir paryškinčiau viršutinės lūpos kontūrą. Esu dariusi įvairiausius veido valymus, lazerinę depiliaciją, aknės randelių gydymą frakciniu lazeriu ir permanentinę antakių korekciją.

REKLAMA

Kokia tavo nuomonė apie savęs tobulinimą chirurgų pagalba? Ar norėtume išbandyti dar kažką?

O kodėl ne? Juk ši sritis tokia pažengusi į priekį! Kai kurios veido korekcijos atliekamos net ne operaciniu būdu. Kodėl žiūrint į veidrodį kankintis ir bandyti pamilti tai, kas tau savyje nepatinka? Aš esu visu 100% už pasitobulinimus tokiu atveju, jei tu tai darai natūraliai, ir ne per daug. Svarbiausia, kad atrodytum tik kaip gražesnė savo versija, o ne kaip kitas žmogus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų