REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
128
Vitalijus Cololo (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu buvo galima išvysti visą gausybę puikiai žinomų televizijos veidų.

128

TV3 televizijos vasaros klipo filmavimo metu buvo galima išvysti visą gausybę puikiai žinomų televizijos veidų.

REKLAMA

Tarp jų ir kaip visada puikiai nusiteikęs Cololo. Prieš kurį laiką žinomas vyras viešai prabilo apie savo svorio pokyčius.

Ne vienas šou industrijos dalyvis, norėdamas palaikyti dailias ir atletiškas kūno formas, laikosi intensyvaus mitybos ir sporto režimo.

Tačiau ilgus metus antsvorio turėjęs renginių vedėjas, aktorius ir humoristas Vitalijus Cololo teigia niekada dėl to nejautęs kompleksų, o kartu ir poreikio būti lieknam. Atsikratyti kone 40 kg jį motyvavo anaiptol ne išvaizdos pokyčiai.

„Nuo vaikystės buvau labai sportiškas, lankiau daugybę sporto šakų. Žaidžiau tinklinį, ne vienus metus užsiėmiau dziudo, – apie savo santykį su sportu pradeda pasakoti V. Cololo. – Visada buvau judrus, bet visada turėjau antsvorio, ir man tai netrukdė. Meluosiu sakydamas, kad ir dabar trukdo“, – priduria jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, renginių vedėjas pripažįsta, kad buvo toks laikas, kai vienu prisėdimu jis galėjo suvalgyti visą kiaulės karką ir užsisakyti dar vieną patiekalą. „Bet tai nereiškia, kad dabar verksiu ir sakysiu, kaip blogai jaučiausi, o dabar įvyko stebuklas. Neįvyko jokio stebuklo, ir jeigu laukiate iš manęs frazės, kad sportas – sveikata, to nebus“, – juokauja pašnekovas.

Visgi paklaustas, kas jį motyvavo ryžtis pokyčiams, V. Cololo atsako, kad „Impuls“ iššūkį sportuoti priėmė kaip azartišką žaidimą: „Džiaugiuosi, kad jie patikėjo manimi ir norėjo įrodyti, kad galiu numesti svorio, tad sudarė visas sąlygas sportuoti. Ir aš pats panorau sau įrodyti, kad tai įmanoma“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų