REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (nuotr. tv3.lt)

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi pramogų pasaulio atstovai dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis. Atvirai savo gyvenimo būdą demonstruojančios žvaigždės vis dėlto neretai sulaukia kritikos.

41

Kuo toliau, tuo dažniau socialiniuose tinkluose žinomi pramogų pasaulio atstovai dalijasi įvairiomis savo gyvenimo akimirkomis. Atvirai savo gyvenimo būdą demonstruojančios žvaigždės vis dėlto neretai sulaukia kritikos.

REKLAMA

Šiuo metu atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha su sutuoktiniu krepšininku Ronaldu Rutkausku ir dukrele Adrija gyvena Prancūzijoje. Dainininkė taip pat yra aktyvi socialinių tinklų vartotoja, nestokojanti atvirumo savo sekėjams.

 

Šiandien savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje mergina pasidalijo keliais vaizdo įrašais, skirtais ją sekantiems žmonėms: „Labas, mieli komentatoriai. Girdėjau, kad viename šmutkių puslapyje per kraštus liejasi labai gražūs komentarai. Klausiate, kodėl keliu viską į socialinius tinklus. Atsakymas – dėl to, kad jūs žiūrite ir komentuojate, bučkis jums“, – ironiškai sekėjams skelbė atlikėja Vasha.

Viename diskusijų forume sukurta tema „Lietuvaitės: prieš/po“, kurioje aktyvūs tinklapio vartotojai komentuoja apie žinomų moterų išvaizdos pasikeitimus, asmeninį gyvenimą. Šiandien viena tinklapio vartotoja pasidalijo atlikėjos G. Rutkauskienės nuotrauka, kuri sulaukė daugybės neigiamų komentarų. Moterims užkliuvo ne tik merginos išvaizda, bet taip pat ir gyvenimo būdas.

REKLAMA
REKLAMA

„Man atrodo Vasha kraustosi iš proto dėl nuobodaus gyvenimo. Mane net gaila jos su ta jos mergaite. Viskas ok, gražu, pagerbtina, iš tokio laisvo elgesio merginos į žmoną ir mamą transformavosi, bet tie jos vaizdo įrašai nebenormalūs... Kelia 24/7, atrodo, kad ji netiesiogiai jau pagalvos šaukiasi, pastoviai skundžiasi viskuo, jai liūdna, vieniša ir vis vyro ieško“, – komentavo moteris.

REKLAMA

Jai antrino ir kita internautė: „Man tai irgi keista. Kas jai trukdo vienai eiti, užsiimti kažkuo? Pilna mamų, panelių, kurios gyvena, kur nėra draugių, bet neverkia. Arba ji per anksti susilaukė vaiko, nes trūksta vakarėlių ir balių, arba nežinau“, – skelbė internautė.

Vis dėlto apkalbos neaplenkė ir Prancūzijoje gyvenančios dainininkės. Savo „Instagram“ paskyroje žinoma mergina nusprendė nufilmuoti kelis atsakančius vaizdo įrašus: „Jeigu turite kokių klausimų, tai galite man tiesiai šviesiai parašyti, bus paprasčiau“, – sakė atlikėja. „Oi, ta Vasha, neturi ką veikti... O dabar tu pati neturi ką veikti ir žiūri mano vaizdo įrašą“, – iš komentatorių šaipėsi atlikėja.

Primename, kad vos muzikinę karjerą pradėjusi Vasha už krepšininko ištekėjo praėjusių metų rugpjūtį. O tų pačių metų spalį pora jau sūpavo savo pirmagimę, kurią pavadino išskirtiniu Adrijos vardu. Atlikėja sako, kad jai nebuvo sunku persidėlioti prioritetus. Didžiausias dėmesys ir meilė šeimai – neįkainojama gyvenimo dovana.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų