REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Paskutiniam pasirodymui BTV „Muzikinėje kaukėje“ Mia pasiliko didžiausią kozirį – finale ji tapo kontraversiškaja dainininke Sinead O'Connor. Kad idealiai įsikūnytų į šį vaidmenį, Mia buvo grimuojama net penkias valandas.

Paskutiniam pasirodymui BTV „Muzikinėje kaukėje“ Mia pasiliko didžiausią kozirį – finale ji tapo kontraversiškaja dainininke Sinead O'Connor. Kad idealiai įsikūnytų į šį vaidmenį, Mia buvo grimuojama net penkias valandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kai Mia pasirodė „Muzikinės kaukės“ scenoje, žiūrovai net aiktelėjo: negi ji dėl vaidmens ryžosi nusikirpti plaukus? Mia atrodė lygiai taip pat kaip garsioji dainininkė Sinead O'Connor – kukli balta suknelė ir visiškai plika galva... Tik žiūrint iš arti buvo matyti, kad tai – itin profesionalaus grimerių darbo rezultatas. Net penkias valandas jie plušo, kad Mia atrodytų lyg beplaukė airių žvaigždė.

REKLAMA

Nors tiek laiko išsėdėti grimerių kėdėje buvo nelengva, Mia įsitikinusi, kad rezultatas buvo to vertas. Įsikūnyti į Sinead O'Connor buvo jos svajonė – kartą ji net sapnavo esanti ja. Deja, pergalės Miai šis vaidmuo neatnešė – ją aplenkė daugiau žiūrovų balsų surinkęs Česlovas Gabalis, „Muzikinės kaukės“ finale įsikūnijęs į Rodą Stewartą.

Č.Gabalis, po pergalės šou, visa vakarą priiminėdamas draugų ir gerbėjų sveikinimus, neslėpė esantis labai laimingas. „Net nežinau, ką pasakyti. Ir tikėjausi, kad galiu laimėti, ir tuo pačiu metu ne. Šis šou buvo visiškai neprognozuojamas, o konkurentai – labai stiprūs. Juk čia reikėjo ne tik dainuoti, bet ir vaidinti, tapti visai kitu žmogumi. Man tai nebuvo lengva. Tiems, kurie dalyvaus antrajame šio šou sezone, linkiu dar giliau įsijausti į kitus dainininkus – tai tikrai neeilinis jausmas“, - kalbėjo Č.Gabalis, prisipažindamas, kad, jo nuomone, jam pačiam tai ne visada pavykdavo.

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, kad paskutinis mano pasirodymas prieš finalą, kai vaidinau Stevie Wonder, buvo pats geriausias. O prieš tai buvo ir ne taip gerai pavykusių numerių“, - savikritiškai save vertino projekto laimėtojas. Tačiau žiūrovams atrodė kitaip - todėl būtent jam atiteko 20 tūkst. litų prizas, kurio pusę jis, kaip buvo susitarę visi finalininkai, atidavė reta liga sergančios mergaitės Urtės gydymui. Kaip išleis likusius 10 tūkst. litų Č.Gabalis tikino kol kas dar negalvojęs.

Trečioji „Muzikinės kaukės“ vieta atiteko aktoriui Aisčiui Mickevičiui, finale pasirinkusiam tapti Stano, o ketvirtąją užėmė Lidija Rasutis, įkūnijusi Glorią Gaynor. „Labai džiaugiuosi, nes, šiaip ar taip, laimėti buvo verti visi“, - šypsojosi ji, nė kiek nenusiminusi, kad netapo projekto nugalėtoja.

BTV projekto „Muzikinė kaukė“ dalyviai taip pat buvo apdovanoti specialiomis nominacijomis: Ieva Gervinskaitė – už geriausią šokį, Deivis – už puikiausią nuotaiką, Ingrida Kolytė – už idealiausiai perteiktą lietuvišką retro ir Aleksandras Ivanauskas-Fara už įtikinamiausią virsmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų