REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po šventinės pertraukos į TV3 eterį sugrįžtanti jaunoms šeimoms ypač aktuali „Mamyčių klubo“ laida šį šeštadienį, sausio 7-ąją, pasakos, kaip tėveliams palengvinti pirmąją kelionę lėktuvu su vaikučiu, ką būtina įdėti į kūdikio kraitelį ir kokius privalumus turi vis didesnio populiarumo sulaukianti vaikjuostė.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis skrydis su mažyliu daugeliui tėvų atrodo reikšmingas įvykis, kurio jie laukia su nemažu jauduliu. Štai vos vienerių metukų Dovydas savo pirmojo skrydžio visai nebijojo, priešingai nei jo tėvelis. Kokias svarbiausias detales turi numatyti tėvai, ruošdamiesi kelionei su mažu vaiku − jau šio šeštadienio rytą atskleis pirmasis „Mamyčių klubo“ reportažas.

REKLAMA

Rinkti kraitelį kūdikiui – ir malonus rūpestis, ir atsakingas, kruopštumo reikalaujantis darbas. Dažniausiai mamos susidaro kūdikio kraitelio sąrašą, tad šį šeštadienį laidos vedėja Eglė Skrolytė apžvelgs vieną iš svarbiausių jo punktų – odelės priežiūros priemones − ir patars, kaip tinkamiausiai pasirūpinti savo mažyliu. „Kiekvieno kūdikio odelė vis kitokia, tad stebėdami savo mažylį po truputį patys patirsite, ko jo odai reikia“, – informuoja Eglė.

REKLAMA
REKLAMA

„Su mažyliu – į lauką!“ Dažną mamą ši mintis varo į neviltį. Viskas atrodytų kitaip, jei nereikėtų, viena ranka nešant vaikelį, kita stumti vežimėlį į kurį nors namo aukštą. „Viskas baigiasi tuo, kad dar į lauką neišėjote, o jau pavargote? Be vežimėlio neįsivaizduojate savo pasivaikščiojimų? O štai Skirmantė, Rugilės mama, kuri irgi neįsivaizdavo, ėmė ir ‚atrado' vaikjuostę“, – pasakoja „Mamyčių klubo“ vedėja.

Vaikjuostė turi nemažai privalumų. Vienas maloniausių dalykų yra toks, kad mažylis visą laiką būna arti mamos. Mamytės sako, jog vaikščiodamos su vaikjuoste pririštais mažyliais nepavargsta net porą valandų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų