REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
„Mėsa“ lyderis Pilkis.
Ši grupė taip pat nuolat kartojo, „būsiu kas tik nori, tik šeši nebūsiu“, – tačiau pernai jų, deja, niekas nepaklausė. Šešta Lietuvos vieta Eurovizijoje „Mėsai“ sukėlė depresiją ir norą valgyti.
„Kai priaugau pakankamai (virš)svorio, nusprendžiau – kadangi Zvonkė sukūdo ir kovoti Eurovizijoje neketina, šiais metais papais dainuosiu aš ir užkariausiu Helsinkio bei Višinskio širdis“, – grąsino „Mėsos“ lyderis.
Kuo gi „Mėsa“ yra tokia ypatinga? „Dar yra sakoma, kad mėsa – pagrindinis geležies šaltinis, todėl mūsų euroviziniame hite yra daug sunkiojo roko“, – kūrybos virtuvės paslaptimis dalinosi grupė.
Hm, galbūt tai „Lordi“ įtaka? „Nieko panašaus“, – prieštarauja grupės gitaristas Al Metal – „mes grojame seniau nei lordžiai – bent jau seniau, nei jie yra žinomi“.
„Be to, jie nei pirmi, nei paskutiniai, kurie naudojo gitaras, kostiumus ir kaukes; Ruslana vaidino Kseną, broliai Olsenai – akustinę ZZ Top parodiją, Dana International – moterį, o ABBA – britų armijos transvestitus prie Vaterlo“, – antrina Pilkis Mėsa.
Panašu, kad rokas ir kaukės Eurovizijoje iš tiesų nėra naujiena. Tačiau daina apie salotų žalą organizmui – tikrai taip.
„Žodžius šiai dainai parašiau jaučio krauju ant servetėlės kepsnių bare“, – atvirauja Pilkis – „tai bandymas išgelbėti draugą, kurio mergina buvo tikra karvė!“
Tuo metu dainininkas išsitraukia nuotrauką, nuo kurios pasidaro ramiau – fotografijoje šalia draugo ne tikra žalmargė, o paprasta mergina.
„Ji bandė atversti mūsų klavišininką į veganizmą. Todėl scenoje mes savo šou ir žodžiais bandysime daryti priešingai“, – tokie paskutiniai žodžiai lekia iš Pilkio lūpų.
Sakoma, kad žodžiai išsprūsta žvirbliu, bet sugrįžta jaučiu. Tačiau grupės „Mėsa“ nariai dėl to, atrodo, visiškai nesijaudina – juk iš jaučio išeina puikus kepsnys.
Beje, šviežiasis „Mėsos“ kūrinys Eurovizijai vadinasi „Bad Salad Ballad“.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų